Londoni Harry Potter stúdió ?
Voltam. Ott maradt kb. fél havi fizetésem.
Mennyire éri meg?
Nekem a világ összes pénzét megérte volna, életem egyik legeslegnagyobb élménye volt. Lehet másnak 10 fontot nem érne meg. Hogy ki mennyire rajongó és mennyire tartja fontosnak, az nagyon szubjektív.
Egyébként a hangulat és az egész miliője nagyon ott van! Viszont mikor leülepszik az élmény utána úgy rájön az ember, hogy ami a filmben olyan menő az valójában tényleg csak egy jelmez, tényleg egy műanyag dolog (pl. Hagrid motorja a hetedi részből) zöld háttérrel. Az egyetlen csalódás az a titkok kamrájának bejárata volt, ami kb élőben egy bóvli.
Viszont látszik, hogy a hét film alatt, ahogy épült az univerzum, mekkora hatalmas munka volt ez, tényleg megteremtettek egy mikrovilágot. Pl. a varázslényeket valóban megcsinálták (Dobbyt, Aragogot, a baziliszkuszt). Vagy a bájitaltanteremben olyan aprolékos a díszlet, hogy még a kémcsövek közt is van koszos, van tiszta, van folyadékkal teli stb.
Összességében nekem megérte, hatalmas élmény volt!
Voltam ott, és varázslatos!
Csak kell egy jó telefonkamera, mert különben nem adják át a képek a valóságot, de ha ott vagy, az a legjobb! Tényleg lehet érezni Harry Potter varázsát odabent, és RENGETEG érdekes dolgot tudhatsz meg a videókból, meg mindenből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!