Londoni tömegközlekedés, Harry Potter Studio?
Jövőhéten megyünk Londonba és a lehető legolcsóbb módon szeretnénk utazni Londonban. Olvastam a Travel Card-ról, de csak 1 és 7 napos verziói vannak, ami nem hiszem, hogy megérné egy 4 napos útnál. Ezenkívül az Oyster kártyát láttam, de nem igazán értem a működését. Eltudnátok magyarázni?
A Harry Potter Stúdióba is megyünk, ahogy láttam a vonatot mondták sokan. De ott sem értem, hogy mikor van csúcsidő és mikor van a csúcsidőn kívüli időszak. Vasárnap déltuán mennénk.
Minden segítséget nagyon megköszönök!
Például a nagy múzeumok. British Museum, Museum of London, National Gallery, V&A, Natural History Museum, Science Museum, ezek mind ingyenesek.
Covent Carden, Soho, Camden Town. A londoni parkok télen is szépek. A Shardban a bár is ingyenes, mármint oda felmenni, maga a bár rohadt drága, de a látványért megéri, ha nem is isztok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!