Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londoni tömegközlekedés,...

Londoni tömegközlekedés, Harry Potter Studio?

Figyelt kérdés

Jövőhéten megyünk Londonba és a lehető legolcsóbb módon szeretnénk utazni Londonban. Olvastam a Travel Card-ról, de csak 1 és 7 napos verziói vannak, ami nem hiszem, hogy megérné egy 4 napos útnál. Ezenkívül az Oyster kártyát láttam, de nem igazán értem a működését. Eltudnátok magyarázni?

A Harry Potter Stúdióba is megyünk, ahogy láttam a vonatot mondták sokan. De ott sem értem, hogy mikor van csúcsidő és mikor van a csúcsidőn kívüli időszak. Vasárnap déltuán mennénk.

Minden segítséget nagyon megköszönök!

2018. jan. 15. 20:56
 1/3 A kérdező kommentje:
Plusz hova éri meg a véleményetek alapján bemenni? Mert elég borsos árú mindenhol a belépő, ezért csak pár fizetős helyre mennénk be. Mi éri meg legjobban?
2018. jan. 15. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Az oyster card egy 5 fontos kártya amit megveszel és pénzt kell tölteni rá hogy tudj közlekedni. A Tfl oldalát nézd meg ha tudsz angolul ott le vannak írva az árak meg kb minden amit tudni kell a közlekedésről. Tájékozódni pedig Google maps alkalmazás én mindenhova úgy járok kiírja hogy mivel kell menned, hol kell átszállni stb.
2018. jan. 18. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Például a nagy múzeumok. British Museum, Museum of London, National Gallery, V&A, Natural History Museum, Science Museum, ezek mind ingyenesek.

Covent Carden, Soho, Camden Town. A londoni parkok télen is szépek. A Shardban a bár is ingyenes, mármint oda felmenni, maga a bár rohadt drága, de a látványért megéri, ha nem is isztok semmit.

2019. febr. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!