Kezdőoldal » Utazás » Európa » Belgium mennyire biztonságos...

Belgium mennyire biztonságos ország?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, nagy szegénység van és a bűnözés is hatalmas mértéket ölt. Ez mennyire igaz? Szabad oda utazni?
2022. máj. 29. 21:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Belgiumban élek.A nagyobb városokban éjjel kicsit veszélyesebb,mint Budapest,de inkább azért mert mindenféle ember van,nem tudod,ki milyen,meg nagyon sok a drogos.Ahol én élek ott az ajtót sem szoktam mindig bezárni.
2022. máj. 30. 16:45
 12/13 anonim válasza:
100%
Nálunk (Kelet-Flandria) az utca fele török eredetű. Abszolút beintegrálódott mindenki, idilli elővárosi környék kerítések nélkül. Nyilván egy Brüsszeli belváros már nem olyan rózsás de kötve hiszem, hogy rosszab mint Budapest.
2022. jún. 5. 14:05
 13/13 anonim válasza:

Brusszelt en szemely szerint nem szeretem. Nekem kulonosebben nem erdekes varos, de parom arany nyaklancat egy ejszaka elloptak…

Viszont Gent, es legfokeppen Brugge gyonyoru varos!!! De ezek miatt nem biztos h odautaznek… Akkor mar inkabb Hollandia.

2022. szept. 25. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!