Belgium mennyire biztonságos ország?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, nagy szegénység van és a bűnözés is hatalmas mértéket ölt. Ez mennyire igaz? Szabad oda utazni?2022. máj. 29. 21:30
11/13 anonim válasza:
Én Belgiumban élek.A nagyobb városokban éjjel kicsit veszélyesebb,mint Budapest,de inkább azért mert mindenféle ember van,nem tudod,ki milyen,meg nagyon sok a drogos.Ahol én élek ott az ajtót sem szoktam mindig bezárni.
12/13 anonim válasza:
Nálunk (Kelet-Flandria) az utca fele török eredetű. Abszolút beintegrálódott mindenki, idilli elővárosi környék kerítések nélkül. Nyilván egy Brüsszeli belváros már nem olyan rózsás de kötve hiszem, hogy rosszab mint Budapest.
13/13 anonim válasza:
Brusszelt en szemely szerint nem szeretem. Nekem kulonosebben nem erdekes varos, de parom arany nyaklancat egy ejszaka elloptak…
Viszont Gent, es legfokeppen Brugge gyonyoru varos!!! De ezek miatt nem biztos h odautaznek… Akkor mar inkabb Hollandia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!