Kezdőoldal » Utazás » Európa » Belgium mennyire biztonságos...

Belgium mennyire biztonságos ország?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, nagy szegénység van és a bűnözés is hatalmas mértéket ölt. Ez mennyire igaz? Szabad oda utazni?
2022. máj. 29. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Kb mint Magyarország.
2022. máj. 29. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Hol hallottál ilyeneket? Csak mert baromság.
2022. máj. 29. 21:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyik tesó mondta a kocsmába ma amikor meghívtam a második sörre mert jófej voltam vele
2022. máj. 29. 21:55
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
A nagyvárosokban a bevándorló többségű városnegyedeket jobb elkerülni. Máshol teljesen jó a közbiztonság. Vidéken sok helyen kerítést sem építenek.
2022. máj. 29. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
A haverod látta, hogy milyen balfék vagy, minden hülyeséggel meg lehet etetni. Ezért mondta, amit mondott.
2022. máj. 29. 23:40
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
csak nézz fel youtubera, az ország közel 20%-a muszlim. Ez mindent elmond.
2022. máj. 30. 08:11
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
@6 Mit mond el? Mármint azon kívül, hogy a rettenet belga konyha mellett lehet jót is enni legalább. Belgium nem egy különösebben jó ország, de ennek a bevándorláshoz semmi köze, simán unalmas hely, Brüsszel meg egy borzalmas város.
2022. máj. 30. 08:27
 8/13 anonim ***** válasza:
12%

Egyed a kebabot meg a patkányhúst amit beleraknak :D

Mit mond el? Például no go zónák, sharia law, kisebbségbe szorult fehér emberek a nagyvárosokban, csak ennyit.

Egy belga ismerősöm is alátámasztotta ezeket, valahogy inkább neki hiszek, mint neked a gyakorin.

2022. máj. 30. 08:52
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Ember, sária meg no go zónák? Kérlek, csak egyet mutass már, a sokat emlegetett Mollenbeek nagyjából annyira rettenetes, mint Józsefváros, közvetlenül mellette éltem egy évig. Az országban a legtöbb bevándorló olasz, a legnagyobb muszlim közösség pedig az egyátlán nem szélsőséges marokkói, ők vannak nagyjából 350 ezren, keresem a kisebbségbe szorult fehéreket, de nem igazán találom. Szokásos széljobb hagymáz :)
2022. máj. 30. 10:00
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
Látod kedves kérdező, ilyen az, amikor az ember a propagandista tv2-őt és mtv-t nézi, aztán elhülyül.
2022. máj. 30. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!