Melyik európai országból van rossz nyaralási tapasztalatod, és mi az?
Nagyon sok országban nem jártam ugyan, de Magyarország. A szálláshely nem olyan, mint amilyennek leírják, a pincér átver, a prímás tahó stb.
Szó sincs arról, hogy sok rossz tapasztalatom volt itthon, meg hogy azért szólom le, mert hát magyar. Nem! De a legtöbb problémám eddig itthon volt. Hozzátenném azt is, hogy nem azért mert itthon nyaraltam sokszor, kint meg csak elvétve.
Rossz élmény nincs, de Máltán halálra untam magam. Sem a hely nem fogott meg, sem a látvány, sem az ételek, szóval úgy igazán semmi.
Londont nagyon szerettem, de nem kedvelem, hogy annyira rohanós. Nem igazán lehet a helyiekkel vegyülni, mert egy rohanás az egész. Olyan jelentéktelennek és személytelennek éreztem magam. Ettől független bármikor visszamennék.
Ami viszont kegyetlen volt, Tiranában egy hostel, ahol konkrétan az alapvető higiénés feltételek (wc papír, wc deszka, meg úgy egy wc, volt viszont vödör paravánnal, emésztő, meg kerti slag zuhanyozni) sem voltak biztosítva. Azonnal tovább is álltunk, de a hely sem igazán fogott meg.
Lengyelország, Wieliczka - online jegyvásárlásnál Paypallel lehetett fizetni, meg a lengyel bankok appjaival, sima kártyával nem - ez elég gáz volt.
Szicíliában ami nem turistás hely, az elég szemetes meg gazos. Velencében rettenet a tömeg, legutóbb 2019-ben még egy rablást is láttunk :/
Osztrákoknál egyszer megbüntetett a rendőr a semmire.
De egyik se volt azért annyira vészes hogy az egész országra rossz fényt vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!