Szerintetek mennyi esély van rá, hogy a biztosító
visszafizeti a lemondott utazásomat ebben az esetben?
Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mentem volna egy focimeccsre Spanyolországba egy utazási irodával, ki is fizettem mindent már 2 hónappal előre. Most jött el a napja és előtte való nap mondják nekem, hogy senki más nem foglalt erre az utazásra, csak én. Tehát full egyedül kellett volna boldogulnom egy idegen országban úgy, hogy még eddig sosem ültem repülőn, nyelvet sem beszélek. Csak egy kontaktom lett volna, aki Magyarországon tartózkodik és vele tudtam volna tartani a kapcsolatot és ennyi. 3 éjszaka lett volna Spanyolországban. Végül hosszas gondolkodás után lemondtam, betegségre hivatkozva és elmentem orvoshoz igazolásért, 3 napra adott. Mert ugyebár azt mondták, hogy így van esély arra, hogy a biztosító visszatéríti az összeget. Szerintetek van esély arra, hogy visszafizetik, vagy elbuktam a pénzem?
De nekem elindították volna az utazast így is. Előtte 1 nappal tudtam meg, hogy egyedül leszek és a leírt szolgaltatast, amiert fizettem, konkretan meg se kapom
2022. máj. 11. 21:36
22/32 anonim válasza:
Ha ez benne van a szerződésben, akkor ilyet nem tehetnek :D
2022. máj. 11. 21:38
23/32 A kérdező kommentje:
Már mikor az oldalukat megnyitod, akkor is ott van, hogy az ár miket tartalmaz és miert kell felárat fizetni. Repjegy oda-vissza + szállás + meccsre a jegy + csoportkiseroi szolgaltatas. Elkisernek a varosba a latnivalokhoz, stadionba, repterre stb.
De ezekbol en nem kaptam volna semmit.
2022. máj. 11. 21:41
24/32 A kérdező kommentje:
Felarat csak a latnivalokhoz a belepokert kellett volna fizetni, pl muzeum, stadiontura ilyesmi. Meg a kajaert a szallason.
2022. máj. 11. 21:42
25/32 anonim válasza:
Amennyiben ez szerepel a szerződésben akkor jogos a panaszod, de akkor az irodát csesztesd, írj nekik emailt, hivogasd őket stb. Ebben az esetben pláne nem kell a kamu betegpapir, meg biztosító sem.
2022. máj. 11. 21:51
26/32 A kérdező kommentje:
Az is benne van, hogy minimum 10 fő esetén vesznek részt csoportkísérők. De akkor is, minek indítják el 1 emberre...
2022. máj. 11. 21:56
27/32 A kérdező kommentje:
Mert ha lett volna 2-3 ember velem, aki magyar, összefogtunk volna. Na de így...
2022. máj. 11. 21:57
28/32 anonim válasza:
Ha ez így benne van, akkor bukta.
"Mert ha lett volna 2-3 ember velem, aki magyar, összefogtunk volna."
Arra nem gondoltál, hogy ők nem feltétlenül szerettek volna téged pesztrálni?
2022. máj. 11. 22:39
29/32 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, hogy nem akartak pesztrálni?
2022. máj. 11. 22:41
30/32 anonim válasza:
Jaa hogy csak 10 fő felett? Akkor tényleg bukta..
Úgy értette a 28as hogy nem biztos hogy a 2-3 magyar szeretett volna veled várost nézni stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!