Tengerpart autó nélkül - hova érdemes menni?
Amit tanácsolok:
1.szállások árai adott városokban (booking)
2.repjegy: van, hogy olcsó a repjegy, de a szállás horror áron mozog.
3. Mindig csak a repjegytársaságnál vegyetek jegyet: tehát NE skyscannner és egyéb közvetítők. Ezek a keresők arra jók, hogy a költségvetésetek szerint keressen időpontot és reptársaságot.
pl. Róma júni 25-28 repjegy: kb 20 ezer , szállást már találni 58 ezerért kettőtöknek.
Vagy Athén júni 19-júni 22 repjegy:23 ezer
szállás kettőtöknek 30 ezer körül.
Horvátokhoz nono, akkor menj montenegróba vagy albániába.
Ha drágábban akarsz, olasz, spanyol.
Vagy görög, egyiptom, törökök, középáron.
Én nem Magyarországon élek, hanem Szerbiában. Innen mentünk először 10 éve, majd utána 6 éve ezelőtt Montenegróba, pontosabban a Suto More városba. 10 éve ezelőtt busszal mentünk, ami ha jól emlékszem, Szabadkáról indult, és egyenest Suto More-re ment. 6 éve ezelőtt vonattal mentünk, ami szintén Szabadkáról ment, és egyenest Suto More-re ment.
Nem tudom, hova valósi vagy, de Magyarországról kellene hogy legyen összeköttetés Szabadkával. Elutaznátok Szabadkára, majd onnan egyenest Montenegróba. Kicsit macerás az átszállás, de szerintem megéri.
Ami a Szabadkáról levő utat illeti, vonatot ajánlanék. Mi, amelyikben utaztunk, kabinok voltak, aludni is bírtunk, és sokkal több a látnivaló a vonaton, mintha busszal utaznál.
A tengerpartról és a városról meg ne is beszéljünk... Én imádtam, és ha kérdés lenne, hogy "hova menjünk tengerre", biztos, hogy vissza mennék!
Árat sajnos nem tudok mondani, mivel azóta már biztos hogy sokat változtak az árak.
De én ezt a tengerpartot ajánlanám!
Most vettem repjegyet Olaszorszag, Bariba retur repjegy 30 ezerert, junius vege. Bari allitolag meg nem annyira tömegnyomoros, aztan majd meglatjuk..
Ja a 30-ban csak kezipoggyasz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!