Melyik európai mediterrán tengerparti helyre érdemes utazni?
Figyelt kérdés
Pl Mallorca, Korfu, Rodosz, Málta, Szicília, Kefalonia, ilyesmikre gondolok.
Inkkább nyugodtabb helyet keresünk, kevesebb emberrel.
Tapasztalatokat is várok vagy összehasonlításokat :)
2021. júl. 5. 10:38
1/4 anonim válasza:
Mivel úgy néz ki, kezdő vagy e téren, így lényegében teljesen mindegy, melyiket választod.
2/4 anonim válasza:
Ezek mind felkapott helyek sok turistával. Lényegében mindegy melyiket választod. Ha a kevés ember, nyugalom a cél, akkor érdemesebb valami kisebb horvát vagy görög szigetet keresni, ahol tényleg ezek a klasszik halászfaluk vannak még, eldugott öblökkel, nem annyira kiépített strandokkal, 2-3 étteremmel, 1-2 bolttal stb.
3/4 A kérdező kommentje:
#1 Igen, kezdő vagyok, nem utaztam még hasonló helyekre soha életemben.
Nem feltétlen ezek közül, csak ilyesmikre gondoltam.
Esetleg Elbát is néztem még.
2021. júl. 5. 11:20
4/4 anonim válasza:
Ha megengeded akkor Korfut javasolnám.
Ott mindent megtalálsz és ha kibérelsz valami járművet -autót, robogót-, akkor biztosan találtok jó néhány csendes tengeröblöt.
A centrumban, meg a Sissy kastélyban viszont már biztosan lesznek mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!