Tengerpart autó nélkül - hova érdemes menni?
Érzek némi ellentmondást az autózás kerülése és a zsúfoltság kerülése között. Ahová könnyű odajutni, oda sokan is mennek. Ahol kevesebben vannak, ott jellemzően kisebb a közösségi közlekedés kínálata is.
Ezzel együtt szerintem jó indikátor, ha van part menti vasútvonal. Olaszországban remek a part menti vasúti közlekedés és a fapadosok is olcsók, szezonban is lehet jó árat kifogni.
Ha felmész a Ryanair oldalára, és az akciós ajánlataik közt szétnézel, 1800 Ft-tól találsz repülőjegyeket.
Irányonként természetesen, és fejenként.
Nem tudom, mi annyira nehéz ebben.
edreams
skyscanner
Google Flights
De hová szeretnétek menni?
Mi a preferencia?
Elég sok, elérhető közelségű tengerpart van. Lehetetlen így szűkíteni, hogy "ne legyenek sokan".
Jól írja az 1-es a lényeget. :)
Nem zsúfolt tengerpartot autóval lehet megközelíteni. Eldugott öblök, turistaközpontoktól távolabb lévő intakt partszakaszok, stb...
Bármelyik országról beszélünk...
Ha úgy teszed fel a kérdést, hogy hova ÉRDEMES menni, a válaszadó parasztok többsége azt fogja mondani, horvátországba.
Aztán lesznek páran közülük, akik megmagyarázzák, miért CSAK autóval érdemes nekiindulni.
De én még mindig ajánlanám a Ryanair jegykereső linkjét, és némi önálló olvasgatást.
Na amit így találsz majd, ODA ÉRDEMES menni.
"Ha úgy teszed fel a kérdést, hogy hova ÉRDEMES menni, a válaszadó parasztok többsége azt fogja mondani, horvátországba."
Miért, mi bajod van Horvátországgal amúgy?
Ja boccs, te menő vagy, mert Dubaiban árulod a p@nád!
Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!