Sopronból, Szombathelyről van közvetlen járat Burgenlandba?
Figyelt kérdés
Vonat, busz érdekelne.
Átszállással is érdekel.Jegyek ára is jöhet.
Ha tudsz infot kérlek írd meg.
Köszönöm
2022. ápr. 18. 14:12
1/19 anonim válasza:
oszkar,vagy telekocsi.
Mindkettő helyről rendszeresen mennek burgenlandba.
2/19 anonim válasza:
Burgenland egy tartomány. Azon belül hova akarsz menni?
3/19 A kérdező kommentje:
Nem ilyenre gondoltam.
2022. ápr. 18. 15:20
4/19 anonim válasza:
Sopronból vannak közvetlen vonatok Deutschkreutzba valamint Neufeld felé (ezek a bécsi vasutvonalon, egyik ill. masik irányba), illetve Mattersburgba (Wiener Neustadt felé): ezek mind Burgenlandban vannak).
(Amugy a kérdésed valoban nem vilǽgos)
5/19 A kérdező kommentje:
Oberwart lenne a cél
2022. ápr. 18. 16:13
6/19 A kérdező kommentje:
Felsőőr
2022. ápr. 18. 16:13
7/19 anonim válasza:
Oda pedig akkor busz van Szombathelyröl: [link]
Illetve a fenti vonatos lehetöség (soproni indulás esetén) 1 vagy 2 átszállással buszra (pl. Deutschkreutzig vonattal, onnan Oberpullendorf busz és tovább szintén busszal Oberwartra. (de ez bonyolultabb és korlatozottabb)
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. ápr. 18. 16:35
9/19 A kérdező kommentje:
Munka miatt kérdeztem. De úgy látom 6-ra semmivel se érnék oda. Jogsim meg nincs sajnos még, ezért az autó kizárva..
2022. ápr. 19. 11:04
10/19 anonim válasza:
Ugyanebbe vagyok, autóval semmiképp sem tudom megoldani, csak a busz jöhet szóba. Esetleg az állomáson lehetne megkerdezni, milyen lehetőségeklennének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!