Norvégiában vagy Svédországban érdemesebb letelepedni?
Mindkettő jó hely, de ha van rá lehetőséged, utazz oda pár napra. Pár nap is elég ahhoz, hogy nagyjából lásd, melyik hely tetszene jobban.
Én is Magyarországon végeztem az egyetemet, most külföldön élek, és simán elhelyezkedtem a szakmámban. Esetleg egy pár hónapos átképzést végeztetnek kint el veled, ha nagyon eltérő a két ország "pénzügyes" szabályozása. A jó szakembert normális országokban nagyon megbecsülik és értékelik. Nem fognak azon fennakadni, hogy nem ott helyben diplomáztál le.
Az első minek lett lepontozva, mikor leírta az igazat? Kint más jogszabályok vannak, semmit se érne a pénzügyes szakma kint.
A féléves minimális átképzések meg nem pár hónaposak. Nem csak a fent említett országban, mindegyik másik országban, mert mindenhol mások a jogszabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!