Lehetséges lenne bemennem egy kép erejéig?
Figyelt kérdés
Nemsokára utazunk, és tudni kell rólam, hogy hatalmas repülő fan vagyok. Miután leszállt a gép belehetne menni a pilótafülkébe egy képet csinálni, mennyire engedékenyek ilyen szempontból szerintetek? Egyik fiú ismerősömet beengedték (Ryanair). Szerintetek érdemes lenne megkérdezni? Hatalmas álmom válna valóra!2022. márc. 9. 22:13
1/12 anonim válasza:
Szerintem meg kamuzott az ismerősöd. Nem fognak beengedni.
2/12 anonim válasza:
Érdemes megkérdezni, beengedhetnek.
3/12 anonim válasza:
Ha 4-5 éves kisgyerek vagy, akkor beengednek. :))
4/12 A kérdező kommentje:
Ott van lefotozva!!! Miert kamuzott volna
2022. márc. 9. 23:40
6/12 anonim válasza:
Menj az Aeroparkba, ott legálisan bemehetsz a régi repülőgépek pilótafülkéjébe. Ha nagy repülőfan vagy, akkor mindenképp ajánlott számodra a hely.
7/12 anonim válasza:
Kérdezni nem kerül semmibe....
8/12 anonim válasza:
Engem már engedtek be, de az egy spéci járat volt, nem kötötte a szoros menetrend.
9/12 anonim válasza:
Olyankor van erre néha esély, ha kifogsz egy 2 órája a reptéren vergődő gépet, egy idő után csitításképpen szokták kinyitni a pilótafülkét.
10/12 anonim válasza:
Én voltam bent pár éve a pilótafülkében a nagy fiammal és még videózhattam is az egyik lisszaboni járaton.
Az egyik mosolygós sztyuit kértük meg rá, hogy kérdezze meg a pilótákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!