Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kint élő bécsiek tudnátok...

Kint élő bécsiek tudnátok segíteni ?

Figyelt kérdés

A családomat el szeretném vinni egy 2 napos Bécsi kirándulásra,vasárnap egész nap a Práterben lennénk, másnap kis városnézés szórakozás, május 15.-én mennék.Kérdésem az lenne először is,hogy az interneten úgy láttuk,hogy márciustól-oktoberig nyitva a vidámpark,ez valóban valós információ? Fő ok a vidámpark és mindenképp Bécsbe mennénk,de ha nincs nyitva feleslegesen nem mennénk Bécsbe.A második kérdésem,hogy két kínait és 1 pfizer oltással rendelkezik mindenki,így beengednek minket?. Mielőtt bárki írja,hogy internet a barátod, megnéztünk vagy 5-6 oldalt erről és mindegyik mást ír, valahol elég a teszt,valahol kell a teszt és minimum 2 oltás... Szóval tanácstalan vagyok,és a segítségeteket szeretném kérni, főleg annak aki kint él, és biztos információval szolgál.

Köszönöm

2022. márc. 5. 04:55
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Május 15 ig még sok minden fog változni, jelenleg eléggé áll a bál az oltás miatt.
2022. márc. 5. 04:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem értem,hogy miért van ez ?! az oltás oltás.
2022. márc. 5. 05:05
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
A kötelező oltás miatt áll a bál, nem csak a amgánemberek ítélik el sokan, de cégek, vállalatok stb is sok esetben ellene vannak, így nem tudni, hogy miként fog alakulni a dolog.
2022. márc. 5. 05:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, hát akkor várunk
2022. márc. 5. 05:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Külföldiekre , turistákra nem vonatkozik a kötelező oltás. A 3. pfizerrel abszolút jók vagytok. Ráadásul matól jelentős enyhítések vannak, vendeglatásban, egyeb helyeken is. Már csak elelmiszerboltban kell maszk.

Ha a Prater weboldalát neztetek, akkor az a hivstalos nyitvatartás.

Delutan megkerdezem a baratnőmet, ő ott él. Visszajelzek neked.

2022. márc. 5. 09:35
 6/8 AxumFlyer ***** válasza:
100%
Práter mindig nyitva van, de az attrakciók csak változóan, nyáron és hétvégén több dolog van nyitva.
2022. márc. 7. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

az oltás az oltás, igen, főleg mert a kínaiaknak volt eszük, és a szerencsétlenkedés helyett készítettek normális, hagyományos, valódi védőoltást, ami fantasztikus ellenanyagszámokat produkál, csak ugye erről hazudni kell (csináltattunk feketén mérést, leintézte egy rokonunk hogy valós adatokat kaphassunk, csak használni nem tudjuk az igazolást)

csak az a baj, hogy a trump két kis krvája, a kurz meg a karikó, megegyeztek, hogy az emberi jogoknál a pfizer gyár jóléte sokkal fontosabb, majd mindketten visszamásztak a gazdájuk sggébe. ennélfogva ausztriában már az se biztos mi lesz holnap, nem hogy két hónap múlva. én azt mondanám, hogy ti felnőttek kezdjétek el a szervezést, de a gyereknek csak az indulás előtti napon mondjátok el, akkor nem lesz csalódás neki ha mégse jöttök.

2022. márc. 7. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Ajjajjajjjjj..... :)))))
2022. márc. 7. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!