Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hollandiába költözni?

Avaril kérdése:

Hollandiába költözni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 19 éves vagyok a párom 24 bőrtárgy készítő szakmája van amivel elég nehéz elhelyezkedni. Van egy 4 hónapos babánk viszont se lakásunk se semmink jelenleg én anyukámnál vagyok a picivel ,de ez így nem jó. Szerintetek mennyire érné meg kiköltöznünk Hollandiába akár csak úgy ,hogy párom mosogat kint? Kérlek segítsetek.
2010. szept. 12. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Miért pont Hollandiába? Nem biztos hogy azért hogy csak mosogasson , elkell menni Hollandiáig, Ausztriába is lehet. mondjuk ,hidd el ha nem tud németül nem baj, angolul tud kicsit mosogatáshoz az is elég, megmutatják neki 1-2x hogyhogy aztán kész , megszólalni sem kell nagyon . Aztán később tud ,és ha akar akkor úgyis ragad rá német nyelv tudás, vagy angol .

Igazából szerintem azt kéne megnézni , hogy hol lenne az olcsóbb , nem tudom miért hollandiára gondoltatok, ott egy ismerősöm sincs :D ,de máshol vannak , így azt hogy ott milyenek az árak nem tudom , mármint lakás ügyileg / albérlet.

2010. szept. 12. 12:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Mert az a ország szimpatikus számunkra.
2010. szept. 12. 12:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Ausztria egy szélsőjobboldali kirekesztő ország.

Európában a legjobb helyek Hollandia és Anglia.

2010. szept. 12. 12:43
 4/13 anonim ***** válasza:
ezzel csak az a baj, hogy egy fizetésből (ami mondjuk nem lesz túl sok ha csak mososgat) 3-an kéne megéljetek. mert te ugye nem fogsz dolgozni. ráadásul semmi ismerős. hát necces. még gyerek nélkül azt mondanám hogy persze menjetek, gyerkkel sokkal de sokkal nehezebb.
2010. szept. 12. 13:06
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nézzetek meg Újzélandot.

Mi oda szeretnénk menni.

Neten sokmindent leírnak az országtól és a lehetőségekről.

Hollandia nekem is szimaptikus :)

2010. szept. 12. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Új-Zéland egy bezárkózó, kirekesztő, intoleráns ország, furcsa törvényekkel. Ráadásul a boltokban alig van termékválaszték, olyan, mint nálunk a Kádár-rendszerben volt, és a helyiek nem veszik jó néven, ha külföld iránt érdeklődsz.

Olyan törvények is vannak, hogy 10 év börtön jár pisiszexért, valamint ha egy 1 négyzetméteres tócsa van a kertedben, a rendőrség megbűntethet.

Bővebb infó itt, ha tudsz angolul:

[link]

2010. szept. 12. 13:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Kérlek Titeket előre is ne vesszetek össze ahány topic-ot olvastam mindenhol ez lett a vége. Nekem tényleg szükségem lenne a véleményetekre. Sajnos itt sincs semmink és még csak együtt sem tudunk lenni.Mert ő nem költözhet ide és a testvérénél lakik és így nagyon nehéz egyedül a picivel ,hogy ő nem láthatja mindig. Amúgy most jött haza Angliából 2 hónapig mosogatott kint 1200font/hónapért.De Anglia annyira nem szimpatikus Nekem.
2010. szept. 12. 13:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát akkor tömören az én véleményem, hogy hova érdemes menni:

Európán belül:

Hollandia, Anglia

Európán kívül:

USA, Ausztrália, Kanada

2010. szept. 12. 13:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Európa nagy részét becsavarogtuk. A Hollandokat találom a legbarátságosabb, szeretetre méltó emberek. Jól élnek, étterembe kajálnak A nők főzni sem tudnak. Ti még nagyon fiatalok vagytok, ha megtudjátok oldani a kiköltözést, munkát, nem jártok rosszul.Sokkal könnyebben lehet egzisztenciát teremteni, mint itthon.Ha kimentek, szivesen leveleznék veletek, nagyon megszerettük a Hollandokat.

Sok sikert!

2010. szept. 12. 14:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem vágjatok neki.De először nézzetek lakást,meg ha tudtok állást is.Ha nincs állás,vigyetek magatokkal pénzt,addig amíg nem találtok munkát.

[link] itt sok munka lehetőség van,de nem biztos,hogy Hollandiába is

2010. szept. 12. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!