Hollandiába költözni?
Miért pont Hollandiába? Nem biztos hogy azért hogy csak mosogasson , elkell menni Hollandiáig, Ausztriába is lehet. mondjuk ,hidd el ha nem tud németül nem baj, angolul tud kicsit mosogatáshoz az is elég, megmutatják neki 1-2x hogyhogy aztán kész , megszólalni sem kell nagyon . Aztán később tud ,és ha akar akkor úgyis ragad rá német nyelv tudás, vagy angol .
Igazából szerintem azt kéne megnézni , hogy hol lenne az olcsóbb , nem tudom miért hollandiára gondoltatok, ott egy ismerősöm sincs :D ,de máshol vannak , így azt hogy ott milyenek az árak nem tudom , mármint lakás ügyileg / albérlet.
Ausztria egy szélsőjobboldali kirekesztő ország.
Európában a legjobb helyek Hollandia és Anglia.
Szerintem nézzetek meg Újzélandot.
Mi oda szeretnénk menni.
Neten sokmindent leírnak az országtól és a lehetőségekről.
Hollandia nekem is szimaptikus :)
Új-Zéland egy bezárkózó, kirekesztő, intoleráns ország, furcsa törvényekkel. Ráadásul a boltokban alig van termékválaszték, olyan, mint nálunk a Kádár-rendszerben volt, és a helyiek nem veszik jó néven, ha külföld iránt érdeklődsz.
Olyan törvények is vannak, hogy 10 év börtön jár pisiszexért, valamint ha egy 1 négyzetméteres tócsa van a kertedben, a rendőrség megbűntethet.
Bővebb infó itt, ha tudsz angolul:
Hát akkor tömören az én véleményem, hogy hova érdemes menni:
Európán belül:
Hollandia, Anglia
Európán kívül:
USA, Ausztrália, Kanada
Európa nagy részét becsavarogtuk. A Hollandokat találom a legbarátságosabb, szeretetre méltó emberek. Jól élnek, étterembe kajálnak A nők főzni sem tudnak. Ti még nagyon fiatalok vagytok, ha megtudjátok oldani a kiköltözést, munkát, nem jártok rosszul.Sokkal könnyebben lehet egzisztenciát teremteni, mint itthon.Ha kimentek, szivesen leveleznék veletek, nagyon megszerettük a Hollandokat.
Sok sikert!
Hát szerintem vágjatok neki.De először nézzetek lakást,meg ha tudtok állást is.Ha nincs állás,vigyetek magatokkal pénzt,addig amíg nem találtok munkát.
[link] itt sok munka lehetőség van,de nem biztos,hogy Hollandiába is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!