Adódott egy lehetőség, ki tudunk költözni Hollandiába. Milyen ott élni? Hová érdemes költözni?
szerintem probaljatok ki, mert ha nem, utana sokszor fel fog merulni, hogy kiprobalhattatok volna, es megsem.
semmit sem veszthettek vele.
sajnos hollandiat csak masodkezbol "ismerem", en meg nem voltam, de az illeto, aki meselt rola, mindig emlegeti, milyen rendesek voltak az ottani emberek.
Hát,én csak azt tudom leírni,hogy hová NE költözzetek:A part közelébe,mert Hollandiának furcsa a fekvése,és sokszor van árvíz,az meg gondolom nem hiányzik. :)
Egyébként gyönyörű ország!
Szia!!
Mi mar 2eve itt elunk kint,jelenleg Nijmegenben.Van egy 4honapos kis fiunk,aki mar itt szuletett!!
Ha barmi kerdesed van,akkor megadom az elerhetoseginket(skype- roll-chi ,MSN- roll-chi@hotmail.com)vegyel fel valmelyikre ,es allunk a rendelkezedre:)
Nagyon sok helyen laktunk mar az orszagban tapasztalat van boven!!
Jaaaaj bocs,de azt elfelejtettem mondani,hogy olvastam az elotem leveket is,es nagyn szep orszag,tenyleg rengeted a biciklis,es nem csak Amsterdamban:)
Az elet a fizeteshez kepest nem draga,sott egyest termekek olcsobbak mint Magyar orszagon!!
De nem is ez a lenyeg hamen,hogy ha egyszer ide koltozol szerintem tobbet ez az orszag el nem enged:)
Mindenhol tisztasag van,kedvesek az emberek,nagyon jo a levego!!Hat kell ennel tobb???:)
Irtad a nyelvet is,megpedig a nemetet!!Sajna az csak akkor jo,ha nemet hatar kozeleben eltek,de saja a varost nem irtad meg,ahol lakni fogtok!
Amugy en ajanlom az angolt,azt mindenki beszeli,minden varosban es faluban,mi is ezt hasznaljuk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!