Kezdőoldal » Utazás » Európa » Adódott egy lehetőség, ki...

Adódott egy lehetőség, ki tudunk költözni Hollandiába. Milyen ott élni? Hová érdemes költözni?

Figyelt kérdés
párom kamionos és ott tudna elhelyezkedni egy holland fuvar céghez.4 hét munka 1 hét szabad.úgy döntöttünk kiköltözünk, ha adódott ez a lehetőség.én nem beszélek idegen nyelvet,némettel el vagyok azért.nem szeretem a nagy városokat.vannak olyanok akik kint élnek?
2009. febr. 4. 17:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi.12.19-esnek nagyon aranyos vagy,meglátjuk.
2009. febr. 10. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam kint egy hetet Amszterdamban, elbűvölt a város. Szívesen élnék ott. Ha van rá lehetőségetek, ragadjátok meg, sajnos itthon nincs jövő....
2009. febr. 16. 20:04
 13/14 anonim válasza:

Hy

Szerintem jo itt élni, nekem most van 9 honapos tapasztalatom.Nem igaz h drága!Én itt rosszul(kb 1200eu) keresek de akkor sem mondanám h drága igyekszek megtanulni a nyelvuket és az angolt sem hagyom abba majd lesz az a pénz tobb is.Hogy hol jo??Ez egyéni..nekem Hága a nyero,nagy tágas utcák...nem olyan Rotterdamos(modern)Nem tul nagy mint pl pest.Ahoz elég nagy h ne unjad meg,de nem veszel el benne...de valaki pont az ilyen pest méretu városokat kedveli.Milyen szép??

Hát azért a gyonyoru szot nem használnám ,mi szép itt???Magyarország gyonyoru.Hollandián nincs is mit nézni.

Tiszta???A szilveszteri térdig éro petárda 2 hétig kint volt az utcán...Mit mondjak még,az angol egyértelmuen veri a németet.1 kezdo angol tudással tobb helyen lesz szerencséd mint 1 eros kozépnémettel.

2009. máj. 31. 14:15
 14/14 anonim válasza:
Az elet nem draga itt ha euroval szamolod....ha forinbol szamolod akkor tenyleg draga,de az itteni keresethez kell viszonyitani.
2009. júl. 14. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!