Adódott egy lehetőség, ki tudunk költözni Hollandiába. Milyen ott élni? Hová érdemes költözni?
Hy
Szerintem jo itt élni, nekem most van 9 honapos tapasztalatom.Nem igaz h drága!Én itt rosszul(kb 1200eu) keresek de akkor sem mondanám h drága igyekszek megtanulni a nyelvuket és az angolt sem hagyom abba majd lesz az a pénz tobb is.Hogy hol jo??Ez egyéni..nekem Hága a nyero,nagy tágas utcák...nem olyan Rotterdamos(modern)Nem tul nagy mint pl pest.Ahoz elég nagy h ne unjad meg,de nem veszel el benne...de valaki pont az ilyen pest méretu városokat kedveli.Milyen szép??
Hát azért a gyonyoru szot nem használnám ,mi szép itt???Magyarország gyonyoru.Hollandián nincs is mit nézni.
Tiszta???A szilveszteri térdig éro petárda 2 hétig kint volt az utcán...Mit mondjak még,az angol egyértelmuen veri a németet.1 kezdo angol tudással tobb helyen lesz szerencséd mint 1 eros kozépnémettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!