Ausztriába utazáshoz és ott megszálláshoz 3 oltás kell?
4: ne az egyedi esetek / kivételek alapján ítéld meg a helyzetet és a hivatalos szabályozást!
Miért írod, hogy nem kell megfelelni??
Ott van leírva a hivatalos kormányzati tájékoztató!
A nemet a kérdésre szánt válaszként írtam (azért van utána vessző), azaz nem muszáj három oltás a beutazáshoz, mert az csak az egyik opció. A másik kettő a genesen és a getestet. Utána írtam, hogy a 3G szabálynak (tesztelt, vagy oltott vagy felgyógyult a betegségből)KELL megfelelni ahhoz, hogy legálisan beléphess. Csak zárójelben fűztem hozzá, hogy a gyakorlatban nincs kapacitásuk mindenhol ellenőrizni, és ez abszolút nem egyedi eset, a kisebb közúti határátkelőkön is sokszor átmentem már mindenféle ellenőrzés nélkül. Mielőtt valamelyik gyikes vamzer extázisba esne, jelentem: mindig nálam volt a genesen igazolás, kvázi legálisan léptem be ;)
Március 5-től egyébként ennek is vége, elengedik a 3G szabályt is az egészségügyi intézmények kivételével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!