Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriába szárazföldön át...

Ausztriába szárazföldön át lehet menni covid teszt, karantèn és oltas nelkül? 1 napra

Figyelt kérdés

Olvastam hogy akinek nincs se PCR teszt, se oltás azt karanténba teszik. De akkor hogy tudom azt megcsinálni hogy átmegyek pl vásárolni és aznap megyek is vissza?

Nem EU-s állampolgarokra más szabály vonatkozik? A családban nem mindenki magyar

2022. febr. 19. 17:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Vonattal megpróbálhatod csak egy két embert ellenőriznek.Kocdivsl a határon kérik az oltásit vagy pcr tesztet
2022. febr. 19. 17:55
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Vonaton nem mindig ellenőriznek. Viszont akinek nincs meg a megfelelő számú oltása az nem vásárolhat csak élelmiszert meg gyógyszert. És mostanában szokták kérni a boltokban is az oltási igazolványt, ha nincs nem szolgálnak ki. Ki kell várni amig eltörlik a rendelkezéseket.
2022. febr. 19. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:
60%

Március 28.-ig várjál kérdező.

Már két napja bejelentették, hogy eltörlik a covid intézkedés ausztriában is.

Sok itteni vészmadár sajnálatára!!!! a greenpass is eltörlésre kerül.

Na most rágódjatok kis szurifanatikusok!

2022. febr. 19. 18:18
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Tényleg 3-as??Ezt nem hallottam!!

De jóóó!!Csak úgyis legyen!

Rá is keresek erre.Te hol olvastad ezt?

2022. febr. 19. 18:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Na az jo lenne mert Aprilisban Magyarorszagon leszunk es ha addigra eltorlik akkor lehet hogy megejtunk egy 1 napos kirandulast Ausztriaban.
2022. febr. 19. 22:22
 6/14 anonim ***** válasza:
Jól teszitek!Érezzétek majd jól magatokat!😀
2022. febr. 20. 07:40
 7/14 anonim ***** válasza:
10%
3. Az oltás ellenes 'jön a világ diktatúra' fanatikusok is leshetnek, hogy mi van mégsem jön a diktatúra'és mégsem halt meg világ egynegyede az oltástól
2022. febr. 20. 12:57
 8/14 A kérdező kommentje:

Eddig meg nem haltak meg az oltottak es remeljuk kesobb sem fognak.

Nem lennek meglepve ha a kovetkezo evekben komoly egeszsegugyi problemaval szenvedne az ember.

2022. febr. 20. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Szia kérdező!

Szerintem te sem orvos, sem szakember nem vagy, magyarán nem az a szakmőád hogy spoekulálj az oltás hatásosságát illetően. Mert kevés vagy te ehhez!

Inkább oltasd be magad és ne sunnyogjál!

2022. febr. 20. 19:46
 10/14 A kérdező kommentje:
Te bizol minden orvosban? Ok csak azt csinaljak amit a kormany mond. Ha a kormany azt mondja hogy az oltas hatasos akkor az orvos nem mondhatja hogy nem az. Orban Viktor sem orvos ha jol tudom
2022. febr. 20. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!