Horvátországi nyaralás Szlovákiáról?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudom még jóval odébb van, de júniusban Horvátországba szeretnénk menni nyaralni a családdal. Eddig minden évben terveztük de mindig keresztbe húzta a Covid. Idén már el szeretnénk jutni, de nem vagyunk beoltva, és én úgy néz ki állapotos is vagyok (ismét):-) vajon elég lenne a PCR teszt? Volt valaki tavaly így Horvátországban, vagy idén készültök esetleg? Ui: nyaralás utáni karantén is érdekelne, kell vagy sem???2022. febr. 2. 19:50
1/9 anonim válasza:
Tegnap a dánok és a finnek is eltöröltek mindenféle korlátozást, nem tesznek különbséget oltott és oltatlan között, szóval erről ennyit kedves első. Én is oltatlan vagyok és szintén a horvátokhoz tervezzük a nyaralást. Nyárra valószínűleg enyhítenek majd ők is és max negatív teszt kell a beutazáshoz, de védettségit kötve hiszem, hogy kérni fognak. Nyaralás utáni karantén meg majd a kormányunktól függ, ezt nehéz megjósolni, főleg a választások előtt, hogy mi lesz majd. Reálisan nézve elképzelhető a karantén, de én több esélyt látok arra, hogy "hurrá legyőztük az 5. hullámot is és szabadság van".
2/9 anonim válasza:
"Valószínűleg", "kötve hiszem", "kormányunktól függ", "nehéz megjósolni", "elképzelhető", "esélyt látok"... Ez mi? Te most alátámasztottál vagy megcáfoltál valamit?
3/9 anonim válasza:
Elsőre ne hallgasson senki, minden ilyen kérdésnél előadja magát, valami HOBO lehet, kicsit lassan forog biztos az agya.
Mi szintén szlovákból kétszer voltunk horvátban tavaly, idén is mentünk, sima antigén teszttel mentünk, amit előző nap délután csináltunk.
Visszafelé a kutya sem fog kérni semmi, ha horvátból jöttök magyarba.
Remélem így könnyebb lesz nekiindulni.
4/9 anonim válasza:
Ezek szerint tudod, hogy világjárvány van, mégsem oltattad be magad. Mit keresel itt, ó mondd?????
5/9 anonim válasza:
"kétszer voltunk horvátban tavaly, idén is mentünk"
Szóval már idén januárban kinyaraltátok magatokat?!
6/9 anonim válasza:
Első jót ír,azóta eltűnt pár válasz.
3-as voltam.
7/9 anonim válasza:
Utazási rovaban nem eretnekség elmondani a kérdezőnek, hogy rossz úton jár, szar iskolákba járt és alapból rúgják seggbe bármely határátkelőnél. ÉÁs nyugodtan sivalkodhat, épp ennyit ér.
8/9 anonim válasza:
Nem kell oda menni, ahol ilyesmivel szívóznak, majd rájönnek, hogy mennyi pénztől esnek el és akkor abba hagyják. Menjetek a Balatonra, az sokkal melegebb , mint a tenger.
9/9 anonim válasza:
Na mi van? Mit tudtál leszűrni a jóslatokból, te nagyon felelősségteljes személy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!