Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehet még utazni Ukrajnába,...

Lehet még utazni Ukrajnába, utazhatok még, ti mennétek?

Figyelt kérdés
Kijevbe akarok menni egy ismerősömhöz...
2022. febr. 23. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

2022. 02. 12.

Az Ukrajna és Oroszország között az utóbbi napokban kialakult feszültségre tekintettel kérjük, hogy utazásuk szükségességét fontolják meg és lehetőség szerint halasszák későbbre.

Ismét felhívjuk az állampolgárok figyelmét, hogy ha mégis az utazás mellett döntenek, vagy a térségben tartózkodnak, kérjük regisztráljanak konzuli védelemre.

Az utazóknak és az országban tartózkodó honfitársainknak azt tanácsoljuk, hogy szorosan kövessék figyelemmel a helyi híreket és a közösségi médiát, és tartsák be a hatóságok utasításait.

Amennyiben bárki úgy dönt, hogy a Konzuli Szolgálat felhívása ellenére az országba utazik, vagy ott marad, vegye figyelembe, hogy a biztonsági helyzet következtében a Konzuli Szolgálat nem feltétlenül tudja garantálni a segítségnyújtást!

2022. febr. 23. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is gondolkodtam egy lvivi vagy kijevi hosszúhétvégén, de a jelenlegi helyzetben inkább elnapoltam. Igazából Lvivig több, mint valószínű, hogy z oroszok el sem mennek, viszont, ha bevonulnak Kelet-Ukrajnába (a szakadár területeken túlra) az fix, hogy az összes ukrajnai repülő-, vonat-, és buszjáratot törölni fogják.

Még abban reménykedem, hogy hátha lecseng ez az egész őszig, és akkor lehet menni.

2022. febr. 23. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Kijev már lehet problémás, találkozzatok Lvivben, onnan kis túlzással gyalog is haza tudsz jönni, ha beüt a kaksi.
2022. febr. 23. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
22%

Már beütött!!

Vagy itt mindenki hülye??!

2022. febr. 23. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
@4 A jelenlegihez hasonló az állapot Donbasszban évek óta, most csak a hangulat felfokozott, konkrét agresszióból volt ennél jóval több.
2022. febr. 24. 03:40
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Na, hát Putyin sajnos megválaszolta a kérdésedet...
2022. febr. 24. 08:35
 7/9 NTBS ***** válasza:
Nyugat-Ukrajnába még utazhatsz, bár erősen meggondolandó.
2022. febr. 24. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

4-es vagyok.

Attól, hogy minden hülye lepontozott még háború van ahonnan mindenki menekül.

2022. febr. 24. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszi captain obvious, senkinek nem tűnt fel, hogy háború van.
2022. febr. 24. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!