Mik a tapasztalataitok Ukrajnában történő utazás kapcsán?
Krím az (már) nem Ukrajna.
Amúgy mire vagy kíváncsi? Én nem mennék. Manapság meg főleg nem.
Én itt lakom, szóval mi érdekel?
Ukrajna nem EU.s ország vízum kell hozzá, hogy ide utazz.
Nem kell vízum. Közbiztonság jó, nem féltem sehol, magyar rendszámos autóval egész Kijevig mentem, egyszer nem állított meg rendőr. A többség kedves, igaz a kommunikáció nehézkes mert angolul kevesen tudnak.
A főutakat sok helyen már felújították, Kárpátalján mondjuk katasztrófa de Kijev felé Lvivtől tükörsima.
Aki nem retteg meg nyitott szemmel jár az jól fogja magát érezni!
A közbiztonsággal nincs semmi gond. Ellenben a kommunikáció nagyon nehéz mert se ukranul de még oroszul sem tudok.
A csajok viszont híresen szépek.
Akik azt írták az ukránok jó fejek, kedvesek, ilyesmi: mi van mostanában akkor ezzel a fene nagy magyar gyűlölettel, uszítással, a magyarok minél nagyobb/hamarabbi ellehetetlenítésével? Folyamatos zűrökről hallani.
Egy percet nem voltam Kárpátalján, nem tudom hogyan mennek végbe a vegzálások, éppen ezért kérdezek, hátha más tudja a pontos helyzetet.
Előre is köszönöm az információkat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!