Milyen feltételei vannak annak, hogy vízumot kaphassak Ukrajnába?
Neked nem működik a google vagy fizetős lett!?
Hát az most bizony nem fog menni.
A "párod" nem mondta?
"2020. 09. 11.
Ukrajna 2020. augusztus 28-án hajnalban lezárta határait a külföldi állampolgárok előtt szeptember 28-ig.
Az ukrán hatóságok 2020. szeptember 8-tól megtiltották a külföldi állampolgárok tranzitálási célú belépését is az országba."
Javaslom, hogy ezt az oldalt látogasd szorgalmasan - itt elég sok mindent leírnak és általában aktuális is.
Akkor most szeretném elmondani mindenkinek, hogy az összes olyan oldalon, ahol bármi értelmes információt írnak az ukrán vízummal kapcsolatban, nem elérhető valami miatt.
És nyilván nem holnap akarok kiutazni a karantén közepén, nem vagyok hülye, istenem...
Olyat kérdeztem, aki esetleg a nyanvadt google linkjén kívül tud bármi értelmeset is mondani... :DDDD nagyon sok itt az okostojás, ne kattintsatok már olyan kérdésre, amihez semmi közötök sincs :D
2-es, milyen értelmes aktuál hír lesz szerinted ott nekem? Ott csak a vízum nélküli beutazással kapcsolatban írnak...
(meg a koronáról, de arról nyilván tudok, és amiatt szoktam és nézni, de NEM EZ VOLT A KÉRDÉSEM)
Szerinted a GYK-olvasók gondolatolvasók???? CSak annyit írtál, hogy utazni szeretnél, ill. ott élni.
Honnan tudnánk, hogy nem most, vagy nem a közeljövőben???
De a korona alatt nem lehet oda költözni, ezt csak tudom... Meg a kérdéshez sem kapcsolódik amiket írnak...
Ráadásul mi ez az idézőjel a párom szó körül?
Nem kell már minden kérdezőt hülyének nézni, aki nem a googlet használja... :D
"Olyat kérdeztem, aki esetleg a nyanvadt google linkjén kívül tud bármi értelmeset is mondani... :DDDD nagyon sok itt az okostojás, ne kattintsatok már olyan kérdésre, amihez semmi közötök sincs :D" Lehet pont az a baj, hogy ti akartok gondolatolvasók lenni, nem...?
Imádom az ilyen kis mitugrász gyökér kérdezőket,akik egyebkent le sem tudják normalisan irni egeszen pontosan mit akarnak,hogy miről lenne szó,de ők pontos választ akarnak és vergödnek itt jobbra-balra ha számukra nem tetsző választ kapnak,és hát itt nyilván mindenki hülye rajtuk kívül,meg majd mi kiszopjuk a kis ujjunkből,hogy őfelsége mit szeretne........úgyhogy menj már te innen a francba,az egyebkent teljesen felesleges kérdéseddel,amire a google 3.találata megadja a választ.....ráadásul ezek szerint a párod ott él,biztosan nagy erőfeszítésébe kerülne megkérdezni a hivatalban,hogy megis mi a helyzet...ha már a barátja ennyire életképtelen egy szerencsétlen eke,hogy maga nem tud utána járni.......
De hogy keresned sem kelljen:
Figyelj, a VÍZUM FELTÉTELEI volt a kérdés, ezen mi nem pontos? Én tehetek róla, hogy a koronáról írnak ezek a nyomorékok? :DD
Amúgy tegnap még nem volt jó ez az oldal, hibát írt, de köszi a választ azért, de látom te se bírtad ki személyeskedés nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!