Ukrajnába utazás vonattal hogy zajlik?
Most a járvány miatt elvileg nem mennek a határ másik oldalára vonatok, de én a járvány után is fontolóra venném, hogy elmenjek oda vonattal, így szeretnék kérdezni.
A Latorca IC-ről kérdeznék, mert nekem ez lenne a legegyszerűbb, legkényelmesebb megoldás szerintem.
A vonaton ugyebár van egy ukrán hálókocsi (a kék-sárga színű). Ha csak Csapi vagy Munkácsig veszek jegyet, akkor is abba a kocsiba kapok jegyet, vagy oda csak azok kapnak jegyet, akik messzebb mennek?
A "hagyományos" IC-kocsiba is adnak jegyet, ha az ukrán oldalra akarok menni, vagy oda csak az ülhet, aki maximum Záhonyig utazik?
Ezek után felmerül még egy kérdés. Az ukrán oldalra az IC-kocsik is mennek, vagy csak a hálókocsi? Úgy tippelem, hogy az IC-kocsik is, mert egyetlen hálókocsi furcsán nézne ki.
Amennyiben valaki a hálókocsiba kap jegyet: ott oda ül, ahova akar? Szóval mint a személyvonatokon vagy helyjegy van?
Általában ukránok utaznak abban a kocsiban, vagy magyarok és ukránok vegyesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!