Vonattal Budapestről Bécsbe való utazás esetén mennyire szigorúan ellenőrzik az utasokat?
Utastársamnak csak 2 oltása van, nekem 2 oltás + gyógyultsági. Mennyire nézik ezt a vonatokon?
Valamint a tranzit lehetőségről van valakinek tapasztalata?
A vonaton tényleg csak random ellenőrzik - autóval HH-ban szinte mindig kérik az app-ot.
Ha csak két oltás van, akkor kell PCR-negatív.
Mégkedvesebb #8,
Szerencsére különbözőek vagyunk, míg egyesek nem feltétlenül éreznek szégyent, ha nem tartanak (vagy tartatnak?! :D ) be, vagy megkerülnek egy olyan törvényt, aminek az ő esetükben nincsen értelme, mások egy kérdésre mindenféle háttérinformáció nélkül, vádaskodva, személyeskedve, undorító stílussal, ideokádnak egy az életükben felgyülemlett frusztrációtól fűtött "választ" .
A témához kapcsolódik az én kérdésem is valamennyire, ezért felteszem itt:
A kérdezőhöz hasonlóan a Budapest-Bécs viszonylaton terveznék vonattal utazni Ausztriàba.
2 oltásom van, igy kell ugye pluszba egy negatív PCR teszt
De milyet kérnek pontosan, illetve hol tudom díjmentesen teszteltetni magam?
Dijmentesen belfoldon sehol. Ausztriaban viszont ecard nelkul Wien Mitteben igen, de az eredmenyig karanten.
Vidd papiron a regisztraciot meg a teszt idopontjat es ha nincs ellenorzes nem lesz dlektronikus labnyoma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!