Kezdőoldal » Utazás » Európa » Budapestről Rozsnyóba (Szlovák...

Budapestről Rozsnyóba (Szlovákia) hogyan lehet eljutni tömegközlekedéssel? Az interneten nem igazán sikerült jó útvonalat találnom.

Figyelt kérdés

2021. júl. 23. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Honnan utaznál?

Keletiből Miskolc, Hidasnémetin keresztül megy a Hernád IC naponta 2x Kassára, onnan pedig vonattal tovább tudsz utazni a pozsonyi vonattal,de jó eséllyel busz is megy.A vonatnak nem a legjobb a csatlakozási ideje.

2021. júl. 23. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Kassáról itt egy busz: [link]
2021. júl. 23. 12:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, igazából a Keleti tökéletes számomra.:)

Hallottam erről az IC-ről, ezek most is átmennek a határon?

Ha igen, akkor mik az indulási időpontok a Keletiből, esetleg azt tudod?

2021. júl. 23. 13:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm szépen.:)

2021. júl. 23. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok,

Én pont tegnap volta Kassán:D 6:30-kor indul a Hernác IC a Keletiből. 10-re ér Kassára. Múltkor, mikor Szlovákiában voltam letöltöttem a helyi "MÁV" applikációt. Megnéztem neked. 13:23-kor és 15:23-kor indul a vonat Rozsnyóra, és 55 perc az út :) Ha nem sietsz, akkor ajánlom a 15:23-as vonatot. Ennyi idő alatt bőven körbe lehet sétálni Kassa belvárosát.

2021. júl. 23. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:
*Hernád IC
2021. júl. 23. 13:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Még annyi, hogy a jegyet a nemzetközi pénztárban meg lehet venni vagy külön-külön a két appban?

2021. júl. 23. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Kassáig megveszed a MÁV applikációban. Kassa-Rozsnyót pedig itt [link] (vagy ennek az applikciójában).

Megkérdezhetem egyébként, hogy miért utazol Rozsnyóra? Csak kíváncsi vagyok :)

2021. júl. 23. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, jár,ahogy fentebb írták.

Menj be a Keletibe a nemzetközi pénztárba,ott segítenek,mert egész olcsón is meg tudod úszni,csak nem biztos hogy érthető vagy átlátható a többféle kedvezmény..pl előfordul,hogy egyúti utazás esetén is érdemes menettérti jegyet venni,mert nagyobb kedvezményt kapsz.

Nézesd meg Keleti Rozsnyó és Keleti Kassa viszonylatra is,ha túl nagy a különbség,akkor érdemes Kassáig nemzetközi jegyet venni és Kassán meg szlovák belföldi menetjegyet váltani.

2021. júl. 23. 14:17
 10/10 A kérdező kommentje:

#8: Egy frissen megismert haveromat látogatnám meg😁

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, mentek a zöldek!😊

2021. júl. 27. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!