Akik tapasztaltak utazás terén: milyen útvonalat ajánlotok (Budapestről vagy Győrből) Toulouse-ba, milyen járművet?
Figyelt kérdés
Lehetőleg átszállás nélkül szeretnék odajutni.
Segítsetek, mert még Magyarországon belül is ritkán utaztam az elmúlt években, nemhogy külföldön. :/
Köszönöm!
2020. júl. 5. 07:55
1/2 anonim válasza:
A leggyorsabb megoldás repülővel utazni, ráadásul ez árban összehasonlítható a buszozással, ha időben veszel jegyet. Meg hát ilyen távra busszal utazni őrültség. (Tudom, próbáltam.)
A Ryanair üzemeltet oda közvetlen járatot, persze ezekben a vészterhes időkben ez változhat egyik napról a másikra.
A vonatozás és az autózás elég drága megoldás ezekhez viszonyítva.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Figyi... Itt vagy?
Légy szíves, nézd már meg a Ryanair oldalát.
Mi is megnéztük.
Létezik az, hogy Toulouse-ba csak novembertől lesz közvetlen járata?!
Vagy ügyetlenül kerestük?
Kérlek, segíts! Köszi!!!
2020. júl. 9. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!