Prágába autóval, vagy repülővel érdemesebb menni inkább (Budapestről)?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 10:18
11/15 A kérdező kommentje:
"Hát a reptérre mivel mégy ki ha nem busszal? :D"
A Liszt Ferencre kocsival szoktunk. Ahová meg megyünk, ott taxizunk a reptértől a hotelig.
Az nem zavar, ha úgy van rajtam a maszk, hogy közben nézelődünk, vásárolunk, vagy pl. a reptereken is le lehet venni, ha eszünk, kávézunk.
2022. febr. 7. 13:00
12/15 anonim válasza:
Ja hogy a maszk. Elmész a büfékocsiba, végigkofolázod az utat és akkor nincs rá szükség.
13/15 anonim válasza:
Még egy szavazat a vonatra. Ha meg csak a maszkviselés a problémád, akkor maradj otthon és ott nem kell maszkot hordanod! Komolyan, ennyit nem lehet kibírni...minek mész akkor ki? (gyertek, pontozzatok le!)
14/15 A kérdező kommentje:
Ööö de, Magyarországon is kell maszkot hordanom.
Nem szeretnék tömegközlekedni nagyon, nekem a repülés bőven elég tömegközlekedésnek.
2022. febr. 7. 17:08
15/15 anonim válasza:
ŐŐ én repülővel voltam. Nekem pl a reptér közelebb van, mint a Nyugati. Kézipoggyázt vittem, úgyhogy kb 1 óra 15 perccel voltam kint előbb.
1 óra alatt ott voltam. Nem volt vészesen messze a belváros.
Ja és 11 ezer forint volt Ryanair akcióval a repjegy, a vonat meg 14 lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!