Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görög szigetek vagy Kanári...

Görög szigetek vagy Kanári szigetek?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok egy kellemes, szép, jó ár/érték arányú nyaraláshoz

2022. jan. 29. 13:40
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hanem azért olyan olcsó, mert nem szép, és nem vonzza a turistákat. Pl én ránézek, és véletlenül sem mennék oda.
2022. jan. 29. 17:26
 32/37 anonim ***** válasza:
31%
Akkor Bibione miért vonzza oda a temérdek turistát, ha az sem "szebb", mint a Fekete tenger? Tehát nem sok köze van a szépségnek ahhoz, hogy hol van sok turista. Valójában pedig minden szép, minden vidéknek meg van a romantikája. Ha egy rahedli pénzt elköltesz Szardíniára és rámegy a megtakarításod, meg a szabadidőd, miközben fele annyi pénzből be tudnád járni egész Szlovákiát, akkor könnyű belátni, hogy mennyit vesztesz és mit nyersz.
2022. jan. 29. 17:34
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

" Ha egy rahedli pénzt elköltesz Szardíniára és rámegy a megtakarításod, meg a szabadidőd, miközben fele annyi pénzből be tudnád járni egész Szlovákiát,akkor könnyű belátni, hogy mennyit vesztesz és mit nyersz."

Jézusom :DDDDD Fogd már fel, hogy nem mindenki csóró, mint te! Alapvetően nem azzal van a probléma, hogy valakinek nincs pénze valamire, hanem mikor nincs pénze, ezért mindenkit meg akar arról győzni, hogy amit ő megengedhet magának, az a legjobb hely a világon.

Bibione amúgy pont az a hely, ahová a magyar prolik járnak autóval.

2022. jan. 29. 17:38
 34/37 anonim ***** válasza:
35%
Ez nem csóróság kérdése, hanem ár érték arány kérdése. Ráadásul mindenkinek nagyjából egyforma hosszú az élete, hiába van valakinek kétszer annyi pénze, kétszer annyi ideig nem fog élni. Én harmadannyi pénzből állítom, hogy több mindent láttam, több helyre eljutottam mint te. Több élménnyel gazdagodtam és jobban ki tudtam kapcsolódni. Pont azért hoztam fel Bibionét, mert ott is sokan vannak, mégsem szép a te szempontod szerint. Akkor a Fekete tenger grúz partja sem csúnyább.
2022. jan. 29. 17:45
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Több időt egyébként nem fogok erre pocsékolni. Kérlek menj el a román tengerpartra, majd hirdesd itt, hogy sokkal jobban megéri, mint a Karib-tenger, mert van ott víz, és pár ezer forintból megúsztad.
2022. jan. 29. 17:46
 36/37 anonim ***** válasza:
35%
Elmegyek majd oda is, mert az sem lehet csúnya. A természet nem alkot csúnyát sehol, max. az ember. Ha már kifogytam az olcsón elérhető szépségekből,azután nézek a drágábbak felé. Egy életem van, nem kettő.Minél többet akarok felfedezni ennyi idő alatt.
2022. jan. 29. 17:55
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Na megjöttek a fejben utazók! XD
2022. jún. 15. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!