Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görög szigetek vagy Kanári...

Görög szigetek vagy Kanári szigetek?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok egy kellemes, szép, jó ár/érték arányú nyaraláshoz

2022. jan. 29. 13:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
31%
19: Nem értem, hogy egy tengerpart mitől lehet kínai? A természet, a víz, a hegyek mindig szépek. Az lehet, hogy valakinek a tagolt tengerpart jobban tetszik, de szerintem ez nem annyira mérvadó, hiszen akkor Bibione is moslék? 20. Ez egyedi eset lehet szerintem, nem általános dolog.
2022. jan. 29. 16:31
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy nem szép, egész egyszerűen. A zavaros Fekete-tengert, a kovaköves partszakaszával ne hasonlítsd már össze a Bahamákat idéző partszakaszokkal (merthogy La Pelosa pl ilyen Szardínián) Bibione sem szép. Én aláírom, hogy neked csak erre van pénzed, de attól még lehetne reálisan látni a dolgokat. Nekem pl nincs Bora Borára, ettől függetlenül nem mondom, hogy a Tisza-tó is van olyan szép.
2022. jan. 29. 16:39
 23/37 anonim ***** válasza:
46%
Ha mondjuk megnézzük Bibionét: [link] akkor az is ugyanolyan monoton tengerpart, mint Grúzia. Viszont láthatod, hogy mint a heringek úgy vannak ott az emberek. Ez már nagyon sok, se nem csöndes, se nem romantikus, nem igazán lehet kikapcsolódni. A tenger tisztaságával szerintem nincs probléma. Nyilván az egzotikus dolgok a szemünknek jobban tetszenek, mint pl. Bora-Bora, ezért szebbnek is tűnik, mint a Balaton vagy a Tisza-tó. Ez azonban csalóka dolog, mert akik meg a trópusokról ide jönnek, azoknak meg Magyarország a fantasztikusan szép és lenyűgöző. Aki objektíven szemléli a dolgokat ,az pedig rájön, hogy a természet mindenütt csodálatos, a Hortobágy semmivel sem csúnyább, elvetendőbb, mint Szardínia.
2022. jan. 29. 16:51
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Jó link: [link]
2022. jan. 29. 16:52
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Én az olyan tengert szeretem, ahol a mellkasig érő vízben is látod a lábfejedet. Bibione és főleg a Fekete-tenger nem semmiért ilyen olcsó.
2022. jan. 29. 16:56
 26/37 anonim ***** válasza:
29%
Ez egy annyira marginális kérdés szerintem, hogy a mellkasig érő vízben látod-e a lábfejedet vagy nem, hogy aki ezért képes kiadni háromszor annyi pénzt, az egyéb elvetemültségre is hajlandó lesz.Ha ez a fontos, akkor az ilyen ember töltsön meg egy medencét a kertjében és ott is látni fogja a lábfejét a vízben. Ez egy apróság. A lényeg az érintetlen természet, a csend, a nyugalom, a békesség, az épített kultúra, esetleg a történelem, a különleges érdekességek.
2022. jan. 29. 17:05
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

26

A tiszta vízért. Ha már elmegyek valahova lehessen snorkelezni, legyen egy kis tengeri élet. Ha 20 centis látótávolságra vágyok elmegyek a közeli bányatóra. Az kb ingyen van.

2022. jan. 29. 17:10
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Jó, neked mindegy, csak olcsó legyen. Vár a "meseszép" csónakótóra emlékeztető Fekete-tenger, mert az fillérekből megvan!
2022. jan. 29. 17:10
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
*csónakázótóra
2022. jan. 29. 17:15
 30/37 anonim ***** válasza:
31%
Először az olcsó látnivalókat nézem meg és ha már kifogytam azokból, azután megyek megnézni a drágábbakat, mert nem az áruk miatt szép valami, hanem teljesen más okai vannak annak, hogy miért drága valami. Grúzia csak azért olcsó, mert kevésbé szerencsés történelemmel rendelkezik, mint Szardínia. Ha fordított lenne a helyzet, akkor Grúzia lenne méreg drága és Szardínia meg olcsó. Először a közelemben fekvő helyeket fedezem fel részletesen és körkörösen haladok egyre messzebb, egyre távolabbra. Sokáig a Kárpát-medencéből ki sem tettem a lábam, mert bejártam egész Szlovákiát, jártam Erdélyben, Kárpátalján, Délvidéken, a burgenlandi várakat mind megnéztem, a Fertő tóban is fürödtem és csak évekkel később mentem az Adriára és így egyre távolabb.
2022. jan. 29. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!