Görög szigetek vagy Kanári szigetek?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok egy kellemes, szép, jó ár/érték arányú nyaraláshoz2022. jan. 29. 13:40
11/37 anonim válasza:
12/37 anonim válasza:
11
Plusz ha szocreál üdülőputriba vágysz a Fekete-tengeren Napospart Bulgária még mindig egy olcsóbb opció.
13/37 anonim válasza:
11 Egy hétnyi nyaralás annyiba kerül ezeken a helyeken, mint Grúziában 3 hét. A tenger meg ugyanolyan tiszta,igaz, hogy nem olyan tagolt, nincsenek szigetek , de hát ez legyen a legkevesebb probléma.
14/37 anonim válasza:
Olcsó, de annyit is ér. Pont, mint Bulgária.
15/37 anonim válasza:
Biztos, hogy nem annyit ér, hanem többet, mert a legjobb étteremben ehetsz Grúziában annyiért, amennyiért egy hitvány pizzázóban Szardínián. Ráadásul nincs tömeg a tengerparton, nyugis, kényelmes.
16/37 anonim válasza:
Én hálistennek a szardíniai tengerpartot is megengedhetem magamnak. Tervezek Grúziába menni, de a hegyekért, kolostorokért, nem a semmilyen tengerpartjáért. Te oda mész, ahová szeretnél.
17/37 anonim válasza:
15
Nincs tömeg mert egy hányás az egész. Meg Grúzia legjobb éttermében is olyan a kaja, hogy egy hétig utána a WC-n ülsz szóval összességében rosszabbul jársz mintha egy rendes helyre mentél volna.
18/37 anonim válasza:
Szerintem majd akkor nyilatkozz Grúziáról, ha már megjártad, mert lehet, hogy azután teljesen más lesz a véleményed, mint amilyen most az előítéleted. Én Albániában is voltam, természetesen előítéletekkel, aztán gyorsan megváltozott a véleményem, remélem, te is így jársz majd.
19/37 anonim válasza:
16-os vagyok. Én az éttermeket nem kritizálom. Olvastam is, hogy jókat lehet ott enni. Viszont a tengerpartokat összehasonlítani... Mintha azt mondanád, hogy a márkás öltönynél sokkal jobb a kínai melegítő, mert az sokkal olcsóbb.
20/37 anonim válasza:
18
Körbejártam már. Két hét alatt két gyomorrontás pedig csak a drágább helyeken kajáltam. Pedig jártam már Indiában nem is egyszer, ott soha nem volt gyomorrontásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!