Véletlen ittam-nem csak vizet-PCR tesztelés előtt.4
óráig nem lehet enni, inni elvileg.A 2 óra 45 perc jó
még?Előre megvett jegyem van, muszáj utaznom, 6-ig vannak
nyitva, tehát tesztelnem kell 5:45-kor legkésőbb...
19-es, egyetértünk, hogy felhígult a szakma, de erre te vagy a példa :) több száz kollégám van, szakmabeliek, mind egyetértenek az oltás hatásosságával, amiket a tények is igazolnak, bár mi molekuláris biológusok vagyunk, többen épp víruskutatók, azaz egy mezei ökológusnál, aki szinten biológus, milliószor árnyaltabban látjuk a témát.
Szerintem ülj vissza az iskolapadba, ha nem sikerült még az alapokat megtanulnod
2022. jan. 3. 07:38
21.-s immunologiabol szereztem PhD-t, valamennyire konyitok hozza. En azt mondtam hogy az oltasok egy fgelso leguti gyorsan mutalodo virus ellen hatastalanok, mire egy kis orazag yeljes lakossagat beoltjak mar mutalodott is a virus es kezdhetik elorol. A statisztikak meg komoly dolgok, gondolom ismered Churchil mondasat.
2022. jan. 3. 08:15
Ha immunológiát tanultál volna, akkor tudnád, hogy ez nem igaz. Egyrész azért, mert a covid nem felsőlégúti betegségeket okoz (a tüdő alsó legút), másrészt mint láthatód, nem mutalódik valami gyorsan, ha igen, akkor sem alapjába véve változik meg az egész vírus, ugyanúgy hatásos ellene a vírus. Remélem egy vírus felépítését már nem kell elmagyaráznom, azt kb. az 1. félévben tanulnod kellett volna, bár nagyon kétlem, hogy te valaha is tanultál volna biológiát, egy hozzászólásban ennyi ökörséget egy hozzáértő nem ír
2022. jan. 3. 08:26
24/31 A kérdező kommentje:
Nem unjátok még?Lehetne privátban folytatni...
2022. jan. 3. 08:52
26/31 A kérdező kommentje:
Akkor írok a moderátoroknak, mert ez az ÉN kérdésem, és köze nincs a témához a süketeléseteknek!!!!Senkit nem érdekel az oldalon ki biológus meg ki nem meg a hasonló süketelések!!!!!TESZT-tel kapcsolatos dolgokat várunk ide, mást nem!!!
2022. jan. 3. 09:26
Kérdező! Mi volt a Whitelabnál?
2022. jan. 3. 09:51
Ne foglalkozz a percekkel, semmi jelentösége nincsen. De, ha kérdeznek, akkor modd azt, ami a szabály, annyi idövel elötte ettél/ittál. Ha nem kérdeznek, NE válaszolj !
2022. jan. 3. 10:55
"mégis ismerőseim meg hozzátartozóim is nem igen találkoztak se súlyos megbetegedéssel,se kórházi kezeléssel.
Ellenben oltás után lett egy két ismerősömnek komoly baja, sajnos"
Igen-igen, a szokásos sztori :) Még véletlenül sem hallottál senkiről, akit megviselt a vírus, dd a vakcina miatt már a fél baráti köröd megförmedt :) Egyéb konteó mára?
2022. jan. 3. 22:45
Kapcsolódó kérdések: