Kezdőoldal » Utazás » Európa » Véletlen ittam-nem csak...

Véletlen ittam-nem csak vizet-PCR tesztelés előtt.4 óráig nem lehet enni, inni elvileg.A 2 óra 45 perc jó még?Előre megvett jegyem van, muszáj utaznom, 6-ig vannak nyitva, tehát tesztelnem kell 5:45-kor legkésőbb...

Figyelt kérdés

2022. jan. 2. 15:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
35%

Nem rád gondoltam :) Az ilyen 30-50 %-os "intelligens" emberekre. Ha nincs covid "csak" influenza gyanítom ők azok, akik anélkül köhögik telibe az arcod, hogy a kezüket a szájuk elé tennék.

Kedves MODERÁTOROK! Csak úgy jelezném, hogy amit az előbbiekben ecsetelnek, bűncselekmény, illetve bűncselekmény elkövetésére való buzdítás, úgyhogy megérne egy rendőrségi feljelentést!

2022. jan. 2. 16:43
 12/31 anonim ***** válasza:
8%
Nem vagyok vírusfanatikus, viszont a tieidhez hasonló kommenteket facebookon iskolázatlan fél-analfabétáktól szoktam olvasni.
2022. jan. 2. 16:49
 13/31 anonim ***** válasza:
57%
Jól tetted. Mi is ittunk teszt előtt, sőt az orrunkat is átöblítettük, mert nem akartuk, hogy emiatt kútbaessen az utazás.
2022. jan. 2. 19:09
 14/31 anonim ***** válasza:
75%
#8: És ahhoz mekkora rohadáknak kell lenni, hogy egy nátha miatt tönkretedd a fél vlág életét?
2022. jan. 2. 19:11
 15/31 anonim ***** válasza:
76%

Két éve már minden nap a lefizetett orvosok szerint ki akar halni az emberiség.

mégis ismerőseim meg hozzátartozóim is nem igen találkoztak se súlyos megbetegedéssel,se kórházi kezeléssel.

Ellenben oltás után lett egy két ismerősömnek komoly baja, sajnos.

8-as az nagyon benyalta a kormánypropagandát, mint a kisgyerek a vaniliás fagyit.

2022. jan. 2. 19:17
 16/31 anonim ***** válasza:
47%

11-es, csak hogy tudd, 3x vagyok oltva, biológus vagyok és minden birkát idiótának nézek, aki nem oltat. Szimplán 2 hete karantén voltam a teszt időpontjában és home officeba fél évig, szimplán kíváncsiságból kipróbáltam, hogy mi törtenik e bármi változás, az orr esetén szerintem te magad is tudod a 30-as iq-dal, hogy nem, de a garat esetén befolyásolhatja. Nem befolyásolta.

Ez van, ha az ember fél infók alapján akar véleményt mondani, beégeti magát

2022. jan. 2. 20:08
 17/31 A kérdező kommentje:
A WHITELAB-nál jól megszívattak, SOHA ne menjetek oda, higgyétek el, undorító hely!!Elbuktam 90 ezret miattuk a buszjegy kapcsán meg a szállás kapcsán!
2022. jan. 2. 21:01
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Ausztriában szó sincsen olyanról, hogy nem ehetsz-ihatsz a tesztelés elött, és a gyorsteszt 15 perc latt készen van. Ja, és INGYENES !!!
2022. jan. 2. 21:07
 19/31 anonim ***** válasza:
81%
16.-s. en is biologus vagyok de csak ketszer vagyok oltva (ha nem kenyszeritettek voona egyszer sem lennek) ezzel a szarral, sajnos a biologus szakma rendkivul felhigult te is egy pelda vagy erre a felhigulasra. Ha valaki nem oltat az az o dontese es egy kiserleti hatastalan szar eseteben ez minimum elfogadhato, plane egy olyan " betegseg" ellen ami alig tobb mint egy natha, a kornyezetemben nagyon sokan voltak fertozottek, PCR es/vagy antigen, es senkinek nem volt tobb tunete mint egy-ket tusszentes. Es amugy en oltasparti vagyok van is jopar, de nem az ilyen hatastalan oltasok.
2022. jan. 2. 21:11
 20/31 anonim ***** válasza:
92%
Nahát én is biológus vagyok!
2022. jan. 2. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!