Miért lett olyan nagy szám Hollandia? Tényleg olyan jó ott élni?
Mindenki majdnem oda ment vagy oda akar menni a környezetemben....
Nem tudom, de engem valahogy nem köt le. Szépek azok a cuki kis házak meg csónakok, de én hamar megunnám.
Persze tudom sokan azért mennek oda,mert hogy milyen liberális ország.
Érdekelne, hogy tényleg ennyire jó ott az élet mint ahogy reklámozzák? Tapasztalatok?
Ez szubjektív, a környezetedtől függ. Ha diákok, akkor részben Brexit, részben a relatív olcsóság és jó ár-érték arány (= nem olyan horror, mint Dánia). Meglepően sok világszínvonalú, de nem világhíres egyetemük van, és a holland diplomának van egy megbecsültsége Európa-szerte, főleg a hozzáértő körökben.
A szélsőséges liberális élet meg egy mém, a hétköznapi életben kifejezetten mufurcok és beszólnak egy hangosabb buliért is. Persze azt nem diszkriminatívan teszik, leszarják, ha közben füvezel és transz barátod van.
6:
Budapestet putrinak tartod, akkor érdekelne Németország nagyrészére milyen jelzőt használsz.
Kérdező:
Brexit miatt lett népszerű, mivel Hollandiában elég jól beszélnek angolul. Addig míg Dániában az elején jó formán csak farmi kisegítős melókat kapsz (sokszor pocsék fizetésért), addig Hollandiában jóval több közvetítő visz ki raktári, csomagolói, stbre melóra. Ezért lett népszerű annyira Hollandia az utóbbi években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!