Orvosként Dániába vagy Hollandiába költözzek ki?
sport eredmények? miről beszélsz?
az meg sem fordult a fejedben, hogy ha már az állam és a magyar nép eltartott és oktatott téged, akkor esetleg te ittmaradj ée visszaadj ebbőo valamit a jövő generációinak?
ja persze gondolom gyereket sem vállalnám, mert minek, jöjjenek inkább a migránsok meg legyen mindenki homoszexúális mint a fejlett Hollandiaban....
"meg legyen mindenki homoszexúális mint a fejlett Hollandiaban...."
Na pont a hozzád hasonlók miatt tart itt ez az ország.
Neked találták ki az emojis fidesz propaganda plakátokat is.
Én Hollandiát mondanám. Az emberek kevésbé ridegek és zárkózottak mint Dániában, és Európa sok nagyvárosa, és sok látnivaló közel van, könnyen elérhető.
Az időjárás kB hasonló, ahogy hasonlóan fejlettebbek mint Magyarország.
#3 a kérdező világosan leirta hogy az állami ösztöndíjas éveket ledolgozza. Ez teljesen világosan azt jelenti, hogy visszaad abból, amibe az egyetemi oktatása került. Az általános és középiskolai oktatása pedig törvényileg volt kötelező, így gyakorlatilag az állam kötelezte magát, hogy taníttassa a kérdezőt, de ez nem a kérdező dolga.
"az állam és a magyar nép eltartott és oktatott téged"
Ja, az a magyar állam aminek a gazdaságát a nyugati cégek működtetik az olcsó munkaerőért.
"Gimis vagyok,de tételezzük fel, hogy felevesznek a Semmelweisre, aztán 6 év alatt el is végzem. Utána ledolgozom az állami ösztöndíj miatti éveket."
Először talán az alapokkal legyél tisztában. Nem egyből egyetem után kell ledolgozni az éveket, hanem a végzés utáni 20 éven belül. Karriergyilkos marhaság lenne a fiatalkori éveidet ilyen hülyeségre pazarolni ahelyett, hogy egyből mennél, és aztán amikor negyvenpárévesen jelentkeznek, hogy heló, akkor az addigra összegyűjtött megtakarításaidból röhögve utalod egy összegben a tandíjat.
De mivel úgyis csak álmodozol, így felesleges ezen rugózni. Talán először vegyenek fel és menj is át mondjuk az összes vizsgádon legalább harmadév végéig, mielőtt felmerül a költözés gondolata benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!