Élt valaki hosszabb ideig Stockholmban, Osloban vagy Koppenhágában vagy ismeri jól ezeket a fővárosokat?
Stockholmban és Malmöban éltem.
Malmö már pár éve migránsfellegvár volt, itt nekünk rossz azt elképzelni amit ott láttam.Pár hónapot voltam a városban de elegem lett.Stockholmba költöztem, majd Göteborgba.
ott volt a legkevesebb migráns.
Fővárosban éjszaka már nem igen mászkálnak ki a normál svédek.lementem néha a parkba tele néger meg arab bandákkal.
Köszi de nem.Össz vissza két évet voltam kinn, inkább visszaköltöztem.
Stockholm: Abszolút élhető, szerintem viszonylag biztonságos is ( kb Mint Budapest) , külföldiként talán itt a legkönnyebb beilleszkedni a társadalomba, abszolút kedvesek az emberek. Östermalm, Norrmalm, Södermalm, Kungsholmen , Lindigö, Alvik kerületek drágábbak, Djursholm a helyi “rózsadomb” (csak sokkal sokkal gazdagabb)
Solna, Katarina, Marieberg a közepes kerületek
Rinkeby, Tensta, Hammarby, Kista ezek a keruletek ugy nevezett no-go zónák, bár hozzátenném, hogy közel sem olyan veszélyesek mint Párizs,London,Nápoly,Róma no-go zónái
Oslo: Elég borsos az ára mindennek, cserébe a fizetés is nagyon magas, itt annyira nem ismerem a kerületeket, de a Centrum mindenképp nagyon biztonságos
Koppenhága: Szerintem ez a legdrágább skandináv város, nekem nagyon szimpatikus, kicsit németes-hollandos beütése van, nagyon sokszínű város, talán a klíma is itt a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!