Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mikor éri meg utazási irodán...

Mikor éri meg utazási irodán keresztül nyaralni ?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy utazási irodán keresztül nem éri meg utat szervezni mert drága. De valahogy mégis megélnek . Van olyan eset, hogy rajtuk keresztül érdemes megszervezni egy ilyen utat ?
2021. szept. 12. 11:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

Plusz 100 ezerért egyéni utat kínáltak, tehát nem járt hozzá idegenvezető, aki fordít nekik az étteremben.

Ez szimplán a hülyék lehúzása.

2021. szept. 12. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyám szeret így utazni:

-nem kell bajlódnia semmivel. Se jegy, se szállás, se programok.

-van olyan akihez tud fordulni és bármi nyűgje van segítenek neki.

-rengeteg látnivaló van, ahova hónapokkal elötte kell lefoglalni a jegyet vagy rengeteget kéne várnia egyedül. Csoportnak előre megvan.

-semmi más dolga nincs, mint mosolyogva végig járni, fotózni és élvezni az utat. Neki megér x száz ezret ez a kényelem.

Nyilván, ha valaki szeret önálló lenni akkor nem fog erre költeni. Felesleges ezen veszekedni is.

2021. szept. 13. 05:11
 13/13 anonim ***** válasza:
67%
11-es, szuper, hogy te ilyen közel tökéletes ember vagy, aki utazás kapcsán A-tól Z-ig mindent meg képes és hajlandó oldani, de ettől még mások nem lesznek birtokában e szuperképességnek. Én ugyan eljutottam 50 országba, utazási irodát legfeljebb részprogramok foglalásához használtam meg vízumügyintézéshez, de a legelső önálló utazásomra 14 évesen még irodával mentem. Aztán persze pár hónap múlva már ott habogtam a kassai állomás pokladnicájánál, hogy most akkor rychlik vagy osobni vlak, fene se értette (akkor még), mit karattyolnak nekem, de csak eljutottam a Tátrába… Szóval bizony, kell egy csomó embernek a segítség és természetesen ennek ára van. De nem lesz ettől per definitionem hülye az, aki igénybe veszi a szolgáltatásaikat.
2021. szept. 13. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!