Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mikor éri meg utazási irodán...

Mikor éri meg utazási irodán keresztül nyaralni ?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy utazási irodán keresztül nem éri meg utat szervezni mert drága. De valahogy mégis megélnek . Van olyan eset, hogy rajtuk keresztül érdemes megszervezni egy ilyen utat ?
2021. szept. 12. 11:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha charter-járattal mész valahova. Én Sharm-el Sheiket néztem, oda csak úgy van közvetlen járat, 3 óra 45 perc, ha az utazási irodán keresztül mész. Ellenkező esetben isztambuli átszállással kell menned, így pedig átszállási idővel kb 9 óra.
2021. szept. 12. 11:15
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Pl. szervezett buszos utaknál, mondjuk a Loire menti kastélyokat körbebuszozni. Vagy ugyanez hajóval.
2021. szept. 12. 15:13
 3/13 anonim ***** válasza:
42%
Semmilyen esetben nem éri meg utazási irodával utazni. Az egy kényelmi dolog amiért súlyos tízezreket/százezreket kifizetsz. Azt meg neked kell eldönteni, hogy neked személy szerint megéri-e. Nekem is volt, hogy nem volt kedvem leszervezni egy összetett utazást, amit utazási iroda alapból kínált, igaz 450 ezerrel drágább volt fejenként mint amennyiért saját szervezésben lett volna, de akkor nem értem rá ezzel foglalkozni és inkább fizettük a felárat, de amúgy meg simán leszervezek bármit bárhova, ha éppen van időm vele foglalkozni, szeretek is ezzel foglalkozni és komoly pénzeket meg is lehet spórolni.
2021. szept. 12. 15:28
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Vannak helyek, ahova problémás vagy kevésbé sima lehet helyismeret, nyelvismeret nélkül utazni. Pl Egyiptom.
2021. szept. 12. 16:30
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Vagy mondjuk olyan embereknek, akiknek semmi utazási tapasztalatuk nincs és/vagy nem beszélnek idegen nyelven.
2021. szept. 12. 18:21
 6/13 anonim ***** válasza:
65%

Múltkor Tallinnbann jártam. 4 éjszaka szállás repjeggyel együtt kb 40 ezer forintba került. Utazási irodával három éjszakával került volna 134 ezerbe.

Ennyi volt benne, hogy lefoglalták neked a szállást, meg a repjegyet. (ja és volt benne reggeli, ami egyébként egy pár eurós tétel).

El nem tudom képzelni, hogy milyen utazási tapasztalat meg nyelvtudás kell ezekhez a foglalásokhoz, mikor minden magyarul van.

2021. szept. 12. 18:31
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
6: egyrészt van, akinek még ez is probléma, elég körülnézni itt gyakorin. Másrészt én személy szerint leginkább EU-n kívüli úticélokra gondoltam - szovjet utódállamok, Afrika, Közel-Kelet. Vagy bármilyen hely, ahol meg kell valakit vesztegetni :p.
2021. szept. 12. 18:40
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Van aki még a balcsira is utazási irodával utazik. Vannak ilyen életképtelen emberkék.
2021. szept. 12. 18:53
 9/13 anonim ***** válasza:
19%

Akkor eri meg amikor pl nalunk 5 forint lesz egy kilo karaj vagyis soha.

Miert elnek meges meg? Mert sok az ostoba elhetetlen balfax.

2021. szept. 12. 18:54
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

#6 "El nem tudom képzelni, hogy milyen utazási tapasztalat meg nyelvtudás kell ezekhez a foglalásokhoz, mikor minden magyarul van."

Tudod, az utazás nem csak a foglalásból áll.

Ha mondjuk két olyan ember utazik együtt, aki még életében nem tette ki a lábát az országból, azoktól szerintem természetes, hogy nem akarnak pl maguknak repülőjegyet foglalni, amikor fogalmuk sincs, hogy egy reptéren mi, hogyan és miért történik. Vagy ha az adott desztináción bármi probléma felmerül, hogyan oldják meg, ha nem beszélnek nyelveket?

5. voltam.

2021. szept. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!