Kezdőoldal » Utazás » Európa » Édesanyák, édesapák kiengednét...

Édesanyák, édesapák kiengednétek a 21 éves lányotokat Franciaországba (Párizs) egyedül? Lányok, ki mennétek illetve ki mernétek menni egyedül?

Figyelt kérdés

Természetesen a fiúk is leírhatják a véleményüket, mit gondolnak erről😄

Saját költségen, pár napos kiruccanásra. -> Városnézés, kultúra és nyelv megismerése, nevezetességek megtekintése és egyebek.

2021. aug. 18. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Ez komoly kérdés? Én már 18 évesen is egyedül utazgattam, töltöttem hónapokat külföldön. Persze aggódtak a szüleim, egy szülő mindig aggódik, de nem szabad hagyni, hogy örökké kontrolláljanak.

21 évesen valakinek már gyereke van, te meg engedélyt kérsz a szüleidtől, hogy pár napra elutazz..😀

2021. aug. 20. 11:53
 12/15 A kérdező kommentje:

#10 és #11, miért kellene engedélyt kérnem!? Vagy ezt hol olvastátok?😄 Egész egyszerűen kíváncsi voltam kívülálló emberek véleményére is.😅 Egyedül élek egy másik városban az egyetem miatt,így hála Istennek minden aggodalom ellenére is jól meg vagyok egyedül. Csupán az idegen ország végett érdekelt a szülők véleménye. :)

Természetesen ha félnék vagy bármitől tartanék neki sem indulnék a nagyvilágot felfedezni. Azt sem tudom, hogy azt hol olvastad, hogy még nem voltam az alábbi két országban!? A kérdés arra irányult, hogy jelen helyzetben (egyedül) melyik biztonságosabb?!

De örülök ha Te 21 esztendősen elmondhattad, hogy már minden országban jártál.🤭 Én még azért nem de rajta vagyok az ügyön. Szerencsére avagy remélem még van/lesz rá időm.👼🏽

2021. aug. 20. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
jó, de úgy parázol két európai országtól, mintha mexikóba mennél megnézegetni a szervkereskedőket... jártál volna bármelyikben is, feltűnt volna, hogy nem mindenki anyuval és apuval megy kirándulni. nézz kevesebb propagandatvt, ugyanolyan biztonságosak, mint minden más ország. ha meg hülyén viselkedsz, a szomszéd kisbolt is veszélyes hely. (engedélyt amúgy húszéves korom óta nem kérek, addig nem volt ilyen összegben saját pénzem, az övéket meg nem költöm kérdés nélkül, azóta már kijelentő módban hangzik el, mikor hol vagyok, ne akarjanak látogatni, ha nem vagyok otthon)
2021. aug. 21. 00:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen én nem kérdezgettem, hanem ha volt félretett pénzem, akkor vettem jegyet és utaztam.
2021. aug. 23. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Tudnék mesélni egy elrettentő példát!

Nem én, hanem egy közeli rokon!

2023. márc. 25. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!