Édesanyák, édesapák kiengednétek a 21 éves lányotokat Franciaországba (Párizs) egyedül? Lányok, ki mennétek illetve ki mernétek menni egyedül?
Természetesen a fiúk is leírhatják a véleményüket, mit gondolnak erről😄
Saját költségen, pár napos kiruccanásra. -> Városnézés, kultúra és nyelv megismerése, nevezetességek megtekintése és egyebek.
Ez komoly kérdés? Én már 18 évesen is egyedül utazgattam, töltöttem hónapokat külföldön. Persze aggódtak a szüleim, egy szülő mindig aggódik, de nem szabad hagyni, hogy örökké kontrolláljanak.
21 évesen valakinek már gyereke van, te meg engedélyt kérsz a szüleidtől, hogy pár napra elutazz..😀
#10 és #11, miért kellene engedélyt kérnem!? Vagy ezt hol olvastátok?😄 Egész egyszerűen kíváncsi voltam kívülálló emberek véleményére is.😅 Egyedül élek egy másik városban az egyetem miatt,így hála Istennek minden aggodalom ellenére is jól meg vagyok egyedül. Csupán az idegen ország végett érdekelt a szülők véleménye. :)
Természetesen ha félnék vagy bármitől tartanék neki sem indulnék a nagyvilágot felfedezni. Azt sem tudom, hogy azt hol olvastad, hogy még nem voltam az alábbi két országban!? A kérdés arra irányult, hogy jelen helyzetben (egyedül) melyik biztonságosabb?!
De örülök ha Te 21 esztendősen elmondhattad, hogy már minden országban jártál.🤭 Én még azért nem de rajta vagyok az ügyön. Szerencsére avagy remélem még van/lesz rá időm.👼🏽
Tudnék mesélni egy elrettentő példát!
Nem én, hanem egy közeli rokon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!