Meg lehet tanulni egyedül franciául középszinten?
persze, lehetséges, csak rengeteg befektetett energiával, türelemmel és gyakorlással. érdemes lenne előre belőni a célt, és csinálni valami rövid "study plant"... beosztani, hogy mikor mit tanulsz meg (kiejtés, abc, basic szókincs, stb). az internet pedig egy végtelen forrás, tehát ha ügyesen gazdálkodsz vele, egy idő után meglépheted a középszintet.
nézz sok filmet a nyelven, akkor hozzászokik a kiejtéshez és a beszédkultúrához az agyad.
Szia. Most én is valahogy így állok, én meg nem találtam tanárt, és a könyvekre nem akartam a pénzem pazarolni, főleg úgy hogy senki sem tanácsolt semmit.
Készítettem egy " study plan" - t... Leírtam az összes nyelvtani tèmakört, majd egy külön füzetben elkezdtem kifejteni őket, feladatokat csináltam stb, könyveket és szótárt a könyvtárból kölcsönöztem,úgy tervezem hogyha átvettem a nyelvtant szavakat fogok tanulni, így teljesen meg lehet tanulni egy nyelvet, nem mester szinten, hanem csak annyira hogy használni tudjam ha szükségem lesz rá. Már sikerült így megtanulnom egy nyelvet amiből sikeresen lett nyelvvizsgám is.
Szerintem tedd te is ugyanezt. Az interneten sok anyag van, ha szerencsés vagy több oldal közül is válogathatsz. És hátha akad egy olyan ismerősöd akivel együtt tudnátok tanulgatni.
Sok sikert
Duolingo max alapszint aljáig visz. Elméletben baromi jól hangzik, de nyelvtanra amiknél eddig próbáltam nem feküdt rá, meg a lehető legostobább példa mondatokkal dolgozik. Nem, attól nem fogsz megtanulni egy nyelvet, mert megtanulod a "a teknősök kenyeret esznek" az adott nyelven.
Duolingo max kiegészítésnek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!