Kezdőoldal » Utazás » Európa » Igaza van Sebestyén Balázsnak...

Igaza van Sebestyén Balázsnak hogy a buszos nyaralás maga a pokol ?

Figyelt kérdés
pl. előre tervezett utazás, busszal utazni Erdélye, Horvátországba vagy Görögországba idegenekkel. Még nem voltam ilyen buszos nyaraláson, de nem értem mi lehet benne olyan szörnyű.
2021. aug. 14. 10:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%

Sok mindentől függ, de azt általánosságban nem lehet kijelenteni hogy "maga a pokol".

De nyilván Sebestyén Balázsnak "maga a pokol" lenne lebuszozni pl Szegedről Erdélybe (mondjuk medve-barlang google szerint 3 óra 40 perc 260km).

De a kisnyugdíjas Mari néninek lehet teljesen megfelel.

Általános buszos körülményeket szerintem nem nehéz elképzelni pl nyáron...sok ember összezárva, esznek, isznak stb.

2021. aug. 15. 18:22
 22/23 anonim ***** válasza:
65%

Buszos utazásokon én középiskolával voltam utoljára. Akkoriban teljesen más volt és élveztük is. De most felnőttként, random, más emberekkel SOSEM lennék össze zárva 24 órás buszútra, ami Görögországba lenne.

A barátaimmal vagy a párommal, családommal ellenben szíves mennék kocsival útra. De óriási plusz hogy vannak fapados gépek.

Eleve rosszul lennék az izzadtság, s*gg, hónaljszagtól ami a buszon van. Szellőztetés akkor van, ha megállnak.

2021. aug. 15. 20:00
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a lerohadt luxusterepjáróval ácsorogni az autópálya leállósávjában nagyobb pokol.

Mondjuk attól függ, milyen útitársakat fogsz ki - ahogy írták is családosokkal, bulizó fiatalokkal vagy buszos életre "berendezkedett" munkásokkal együtt utazni nagyon gáz, de ha egy csendesebb nyugdíjas egylettel kerülsz egy járatra az tűrhető lehet. Régen az utazásszervező cégek közt is akadt, amely össze tudott állítani normálisabb csoportokat, de a Flixbus mondjuk totál lottó, legfeljebb csak tippelni tudsz, hogy mikor hova mennek a nyaraló tömegek - tengerhez nyáron pl. ne akarj busszal utazni, vallási ünnepek idején se menj sehova, de ezeken kívül ki lehet fogni olyan utakat amiken nem sok hátrányát érzed annak, hogy busszal mégy vonat helyett, mert nincs akkora zsúfoltság.

2021. aug. 16. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!