Kezdőoldal » Utazás » Európa » Igaza van Sebestyén Balázsnak...

Igaza van Sebestyén Balázsnak hogy a buszos nyaralás maga a pokol ?

Figyelt kérdés
pl. előre tervezett utazás, busszal utazni Erdélye, Horvátországba vagy Görögországba idegenekkel. Még nem voltam ilyen buszos nyaraláson, de nem értem mi lehet benne olyan szörnyű.
2021. aug. 14. 10:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%
Gyerekként voltam busszal Görögországban, az rettenetesen messze van, több mint egy nap az út. Mérlegelni kell, hogy megéri-e. 6-8 óra még nem vészes.
2021. aug. 14. 10:28
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy a busz lassú, és nagyjából vécétől vécéig mozogsz, mert a legfontosabb dolog egy buszúton a pisilés. Mire mindenki elvégzi a dolgát, van hogy egy óra is eltelik. Anyira nem rossz egyébként, én Erdélyben voltam, az tetszett. Görögországba akkor sem indulnék el busszal, ha fegyvert tartanának a fejemhez. Ha nincs pénzem repülőre, akkor inkább saját autóval valami közelebbi célpont.
2021. aug. 14. 10:28
 3/23 anonim ***** válasza:
33%

Mondjuk a szememben sebetyénbalázs semmilyen módon nem érték, de ettől függetlenül véletlenül egy olyan témára trafált rá, amiben rngeteg igazság vagyon.

Bár ... valahogy a magyarok számára érték és élvezet az, hogy befizetnek ilyen ócska buszos utakra, 1-2 napig zötyögnek, és ezt nyaralásnak nevezik. Ha nekik ez jó, én nem bánom, csak szánalommal méricskélem a buta fejüket.

2021. aug. 14. 11:21
 4/23 anonim ***** válasza:
53%

Szörnyű!

Ahogy már írták mindig mindenki pisil, hallod ahogy teleokádják a zacsit a zötykölődés miatt.

Egész buszban kolbász, fasírt, rántotthús szag van, mert ugye ott eszik mindenki. Plusz a 10 napos nyaralás csak 7 nap, mert 3-at elutazgatsz.

Undorító, pénzt nem adnék ilyenért!

2021. aug. 14. 11:51
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
A busz arra való, hogy kivigyen a vasútállomásra vagy a reptérre. Pont.
2021. aug. 14. 12:53
 6/23 anonim ***** válasza:
64%
Én még attól is szenvedek, ha Pestre kell felmenni busszal (200km)!
2021. aug. 14. 13:23
 7/23 anonim ***** válasza:
70%

Igen igaz, 2x voltam ilyen buszos utazáson. Bár elég gáz, hogy nem tanultunk semmit az elsőből. De akkoriban nem voltak még fapados légitársaságok magyarországon. Velencéig utaztunk csak mindkét alkalommal, de az a kb 800 km is szörnyű volt. Éjszaka utaztunk, és a buszon kellett volna aludni, ha sikerült volna. A tájból persze semmit nem láttunk. 4 óránként állt meg a busz, hogy wc-re mehessenek az emberek. Az emberek többsége leszállt még úgy is, hogy szinte félig aludt. Én is csak kóvályogtam félkómásan az éjszaka közepén, elmentem wc-re. Azt se tudtam milyen országban vagyunk épp. Persze akkor még schilling kellett a wc-nél, mert már ausztriában jártunk, és nem volt nálam. Szenvedés volt végig ülni, és dülöngélni, ahogy a busz kanyarodik. ( Még akkor nem voltak biztonsági övek) Féltem is hogy kiesek a székből, mert kívül ültem. Kicsi volt lábtér is, sehogy nem tudtam kényelmesen ülni, már fájtak a lábaim. Persze a buszon lévő wc-t nem lehetett használni, csak nagyon vészhelyzetben. Kialvatlanul mint egy rakás sz*r, kómásan, fájó lábakkal érkeztünk meg a csodálatos velencébe, és élvezhettük a nézelődést. Az első utazásnál szállásunk se volt, reggelre odaértünk, szétnéztünk, kicsit elmentünk a tengerhez strandolni, és este indultunk az újabb 8-10 órás utazásnak.

A következő utazás szintén buszos volt, de legalább volt benne 1 éjj szállás valami kempingben. De az is szörnyű volt.

2021. aug. 14. 13:35
 8/23 anonim ***** válasza:
63%
Én 5-ször mentem busszal Görögországba, szerintem annyira nem vészes mint ahogy az előzőek leírják. Van tabletta rosszullét ellen, plusz én aludni is simán tudtam, "kiesni" meg nem volt esélyem a székből mivel végig autópályán ment
2021. aug. 14. 15:00
 9/23 anonim ***** válasza:
62%
Prágában voltunk egy hétvégét csoportos buszos úton előre megtervezett programokkal. Voltak szabad idők is. Mi a baj ezzel? Jól éreztük magunkat
2021. aug. 14. 17:56
 10/23 anonim ***** válasza:
53%
9-es Ha elolvastad amiket írtunk, és még ezek után megkérded, hogy mi a baj ezzel? Akkor nyilván a felfogásoddal lehetnek gondok. (Ja és Prága amúgy is közelebb van)
2021. aug. 14. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!