Igaza van Sebestyén Balázsnak hogy a buszos nyaralás maga a pokol ?
Figyelt kérdés
pl. előre tervezett utazás, busszal utazni Erdélye, Horvátországba vagy Görögországba idegenekkel. Még nem voltam ilyen buszos nyaraláson, de nem értem mi lehet benne olyan szörnyű.2021. aug. 14. 10:21
12/23 anonim válasza:
9-es vagyok. Nézőpont és ízlés kérdése
13/23 anonim válasza:
Borzasztó. Ha csak tehetem repülök. 17-18 évesen voltam a francia riviérán és Barcelonában is busszal (olcsó volt a csoportos út, és akkor még nem volt pénzem) 19 illetve 26! óra volt.Ekkora távra soha többet!
Kényszerből jöttem haza Zürichből 13,5 óra volt. Csak altatóval tudtam aludni. Kényelmetlen volt, és a köhögő, tüsszögő bangladeshiek sem javítottak a helyzeten.
Tavaly nyáron nagyon el akartam menni Krakkóba. A LOT nem indította el a közvetlen járatát, úgyhogy busszal mentem. 7 óra. Hát... Odafelé olyan voltam, mint a mosott sz*r.
Tavasszal lehet bevállalok Kolozsvárról hazafelé egy 7 órás utat, de már most rosszul vagyok, ha belegondolok.
14/23 anonim válasza:
soha nem mentem bécsnél távolabb buszon, mert szerintem pokol egy napot a buszon lenni. görögországba vagy olaszországba bün elmenni busszal, mert plusz egy-egy nap elmegy az út fáradalmaira. ezt több ismerősöm mondta, aki volt olyan bátor, hogy kipróbálja.
15/23 anonim válasza:
Én rendszeresen járok Eger és Budapest között busszal, 1 óra 40 perc az út, ha expressz, ha nem akkor 2 óra, és a busz is általában elég modern és kényelmes. De azt ha egy egész nap, vagy egy egész éjszaka buszozni kellene, azt inkább kihagynám, pláne ha éjszakai buszozásról van szó
16/23 D. Brasco válasza:
Hallgasd meg Fábry buszos utazasrol szóló előadását....minden vilagos lesz...
17/23 anonim válasza:
Van, aki bírja, és van, aki nem. Én személy szerint nagyon szeretek buszozni, nagyobb távolságokon is. Szeretem, hogy látom, merre megyünk. Sok helyen jártam már busszal és tervezem is még, semmi borzasztót nem látok benne. Pedig nem vagyok már tini, és repülni is szoktam.
19/23 anonim válasza:
Szerintem igaza van, a buszozás egyértelműen a legkényelmetlenebb utazási forma hosszú távon. Max 2-3 órás útra okés, de fél-1 napokat egy buszon eltölteni felér egy kínzással. Ahogy eszembe sem jutna egy Ryanair-féle fapadossal repülni Thaiföldre, úgy nem jutna eszembe busszal ledöcögni Görögországba sem. Amellett, hogy kényelmetlen, ráadásul nem is veszélytelen. Nem tudom, ki hogy van vele, de én legtöbb buszsofőrre, főleg a balkán felé, nem tudnám nyugodt szívvel rábízni az életemet.
20/23 anonim válasza:
19-es, mondjuk pont a Balkán az, ahol leginkább buszozásra vagy kényszerítve a gyatra vasúthálózat miatt, ráadásul a fapadosok sem igen járnak újfent Magyarország felől. Ezzel együtt ha lehet, kerülöm a buszozást, nekem iszonyat kényelmetlen. (Tapasztalatból írom ezt, Velence, Nürnberg, Krakkó, Val Fréjus mind megvoltak busszal és köszönöm, egyelőre elég volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!