Hol talalhatok útitársat?
Még tavaly amikor volt párom, befizettem egy utazást (3napra) 2 főre, 260.000ft összegben . Lemondani nem lehet és nem is akarom mivel remek hely, belföld, az év szállodája volt az elmúlt három év egyikében .
Nincs senki akit eltudnék vinni, egyedül pedig nem akarok elmenni.
Van akinek lenne ötlete hol találhatnék valakit, aki eljönne velem, természetesen semmi költsége nem lenne az illetőnek, így mennyire esélyes valakit találni egy hét alatt ? (24F)
Géza bácsi vagyok, nyugdíjas és pont ráérek a hét végén.
(Legfeljebb majd a jövő héten kaszálok.)
De remélem, hogy nem valami esti huncutkodásokon töröd a fejedet te kis hamis, és így akarsz hálótársat találni?!
Mert tudnod kell, hogy nővel mán csak az 1900-as évek vége felé voltam utoljára.
Fiúval meg még régebben...még katona koromban a sörhasú tizedessel.
Így öregségemre meg mán csak a kisebbik kecském enged néha közelebb magához, de azt meg ugyi mégsem vihetem el az "év szállodájába", mert még végigbogyózná a folyosót, amin az úri népség meg hanyatt esne.
Tudom, hogy a sznobok nem becsülik a kecskebogyót mert csak a macskák által kiszart kávébogyókért fizetnek vagyonokat, pedig a kecskék sokkal többet bogyóznak.
Na mindegy is.
Ám kicsit még húzódozom, mert ha jobban belegondolok, mégiscsak gyanús vagy nekem, hogy így akarsz nőt találni. Ráadásul ennyi pénzből már akár Párizsba is el lehetett volna menni, nem csak ide Lajosmizsére...
Vagy hova??
De lehet, hogy még sem megyek, inkább hűséges maradok a kisebbik kecskémhez.
Viszont ha így pénzért sem találnál nőt (vagy férfit), esetleg felajánlhatom neked a másik kecskémet...
Azzal biztonságos a szex!
Mert ha az esti légyottra kerülne sor, annak tudnál közben kapaszkodni a szarvába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!