Ukrajna szép hely ? Szép helyek találhatóak ott ?
Figyelt kérdés
goole képek alapján tájékozódtam . Többségben háborús képek vannak ,de nem ez érdekel. Az a kérdés,hogy a földrajza milyen. Szép városok vannak e ,szép tájak stb...... Nem utazás miatt kérdezem . Nem akarok nyaralni sem ,de még emberek közé sem akarok menni ebben a vírusos életben. Félek a vírustól. Sok filmben,sorozatban feltűnt ukrajna és ez csigázott fel.2021. ápr. 26. 10:14
1/9 anonim válasza:
Vannak szép tájak, de ne úgy képzeld el, mint egy magyar erdőt, vagy más természeti szépséget. Minden hatalmas.
A városok - hát olyan szovjetúniós fíling....
3/9 A kérdező kommentje:
" A városok - hát olyan szovjetúniós fíling. "
Képek alapján eskü nekem is ez jött le.
2021. ápr. 26. 11:05
4/9 A kérdező kommentje:
szépek a tájak a képeken kettes válaszadó ,de a városos képek valóban azt mutatják amit írt az egyes,hogy olyan amilyen és ezt le is írta. Nagyon nagy tájak dombok vannak ott ezek szerint.
2021. ápr. 26. 11:08
5/9 anonim válasza:
#4: (1-es vagyok)
Ami nekem érdekes volt: olyan erdők, amik nem hegyen vannak. :) Jöttünk át hosszú-hosszú kilométereken keresztül, nyílegyenes úton, totál sík erdőben...
6/9 anonim válasza:
Rengeteg szép és izgalmas hely vár felfedezésre Ukrajnában. Szerintem jó terep kezdő világutazóknak, mert sok benne az ismerős, káeurópai részlet, ugyanakkor a hiányzó turisztikai infra miatt sok intuíciót és a helyiekkel való kapcsolattartàst igényel az utazgatás.
7/9 anonim válasza:
Még egy érdekesség, ami feltűnő: jöttünk át a Latorca völgyén, szegény, lepukkant kis falvak, kisvárosok - de a pravoszláv templomok mind-mind csilivili felújítva, aranykupolák csillognak a legkisebb helyen is...
8/9 anonim válasza:
Nagyon érdekes hely Ukrajna szerintem. Minden nagyon hasonló mint Európa többi részén de mégis kicsit más eredeti csomagolásban. Nagyon más a feeling.
9/9 anonim válasza:
Vannak hatalmas hegyek, van sivatag (Олешківські піски), van tenger, a Krímen szubtrópusi éghajlat. A városoknak nem kizárólag szovjet időkből megamardt részei vannak, ott van például Lviv elég nagy történelmi városközponttal. Jellemzően mostanában új városrészek épülnek 20-30 emeletes épületekkel a nagyobb városokban. Ha érdekel, de nem akarsz utazni, ajánlom a Дома лучше sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!