Londonba szeretnék utazni a kedvesemmel. Megéri WizzAir repülőjegyet venni?
Egy oldalon láttam, hogy csak oda útra 8900 Ft, így oda-vissza 18000 Ft lenne egy főnek, de ez nem tartalmazza az adókat és a reptéri illetéket.
Ha viszont a SwissAirrel megyünk, akkor oda-vissza jegy illetékekkel adókkal 54000 Ft/ fő a turista osztályon.
Mennyibe kerülne az illeték és az adó, ha csak egy nagyobb utazó táskát vinnénk és csak 3 napig tartózkodnánk Londonban? Megéri inkább WizzAir jegyet váltani?
Köszönök minden segítséget előre is!
Még az előzőekre visszatérve, 38 ezer jött ki kettőnknek a wizzairnél, adókkal és illetékkel, de a malév oldalán meg 138000/fő jött ki. Vagy én írtam el valamit, vagy már csak a drágább jegyek vannak arra az időszakra amikor mennénk.
De a 38 ezer nekem valahogy gyanúsan kevés, pláne, hogy oda-visszára számolta annyinak. Azt írta az oldal, hogy vissza, amikor mennénk november 4-én reggel 8:30-as géppel, akkor 2-2 ezer Ft lenne (illeték nélkül). Itt valami gubanc van...
Táska persze nem probléma, köszönöm az információt. Csak vinnünk kell nekem pár dolgot (kenyér, meg ilyesmi) mert lisztérzékeny vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!