Londonba szeretnék utazni a kedvesemmel. Megéri WizzAir
repülőjegyet venni?
Figyelt kérdés
Egy oldalon láttam, hogy csak oda útra 8900 Ft, így oda-vissza 18000 Ft lenne egy főnek, de ez nem tartalmazza az adókat és a reptéri illetéket.
Ha viszont a SwissAirrel megyünk, akkor oda-vissza jegy illetékekkel adókkal 54000 Ft/ fő a turista osztályon.
Mennyibe kerülne az illeték és az adó, ha csak egy nagyobb utazó táskát vinnénk és csak 3 napig tartózkodnánk Londonban? Megéri inkább WizzAir jegyet váltani?
ezt csak úgy tudod meg ha felmész a wizzair oldalra és majdnem végigviszed a vásárlást, akkor ott lesz a fizetendő összeg. és akkor azt összehasonlítod más társaságokkal. én mindig így csinálom és ha csak 1-2 ezer ft a különbség akkor inkább Malévvel vagy más nagyobb társasággal megyek.
2010. aug. 27. 17:34
3/14 anonim válasza:
Vidd végig a wizzair oldalán, tényleg akkor fogod megtudni, h mennyi a végösszeg. Azt is nézd, hha a Swiss Air a Heathrown tesz le, a wizzair meg Lutonban, akkor onnan be kell jutni Londonba (15 font; 1óra).
ui: Azért az érdekelne, hogy hova repít a Malév csak pár ezerrel drágábban, mint a wizz air..
2010. aug. 27. 17:57
4/14 anonim válasza:
nálam már több esetben is volt hogy a végösszeg Malévval kb annyi lett mint easyjettel mindenféle illetéket beleszámolva.(igaz az nem wizzair, de az is fapados)és ilyenkor naná hogy inkább Malévval megyek. ezért kell mindig minden lehetséges légitársaság árát összehasonlítani.
2010. aug. 27. 18:03
5/14 anonim válasza:
jah és én Berlin-Budapest között utazom általában.
2010. aug. 27. 18:03
6/14 anonim válasza:
nah most gyorsan összehasonlítottam a malévet és a wizzair-t. budapest-london, szept 21-28.
wizzair: foglalási díj nélkül, összesen: 32980 HUF
Malév:total for all travellers 40,000 HUF
wizzairnél még hozzájön a foglalási díj, na meg a Luton-London út is. tehát kb ugyanott van az ember....
2010. aug. 27. 18:13
7/14 anonim válasza:
az easyjet a legmegbízhatóbb, mint repülőtársaság. brit, és ezért direkt londonba is repítenek járatokat
2010. aug. 27. 18:55
8/14 anonim válasza:
A wizz airnek kb 2-3 ezer ft plusz jön rá az áraira foglalási díjként, és egyebekként kb. Ha csomagot akarsz feladni, az több mint 8 ezer ft oda-vissza, így én 2-3 napra nem vinnék magammal csak egy kis bőröndöt amit felvihetek kézipoggyászként! Így szerintem megéri... Ha mindenképpen vinnél feladott csomagot, plusz reptéren szeretnél checkolni stb, akkor könnyen feljebb szökik az ár, így már nem biztos hogy ez a legjobb ajánlat.
2010. aug. 27. 19:03
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat!
Kézipoggyászként egy utazótáskát fel lehet vinni ugye?
Sosem utaztam még repülőn, azért van ilyen sok kérdésem. :)
2010. aug. 27. 20:06
10/14 anonim válasza:
A wizzair szabályzata szerint egyetlen egy darab maximum 55x40x20 cm-s táskát lehet felvinni. Nincs vas szigor, láttam olyat aki hatalmas túrazsákot vitt fel magával, de én azért ennyire nem bíznám magam a reptéri dolgozók jóindulatára! A kisebb gurulós bőröndökbe abszolút nem kötnek bele, ha nagyjából megfelelő méretű legalább 2-3 napra én csak azt vinnék vagy hátizsákot, esetleg kisebb utazótáskát, de nem fizetnék ki több mint 8 ezer ft-ot a feladott poggyászért, csak ha nagyon muszáj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!