Schengeni övezetből repülve Budapestre karantént kapok a budapesti reptéren?
Figyelt kérdés
Olaszországból repülnék haza, oltást nem kaptam. Nem szeretnék nyár közepén 10 napos karantént, a 30 ezer forintot amit meg pcr ra kellene költeni jobb lenne aperolra a tengerparton. Tanácsok? Gondoltam még Olaszországból Bécsbe repülésre, osztrák határon elvileg már nincs ellenőrzés így onnan busszal haza tudnék jönni Pestre.2021. júl. 1. 13:13
1/4 anonim válasza:
Igen repülővel érvényes a tíz nap karantén.
Célszerűbb Bécsből menni és onnan haza mert ott már megszűnt az ellenőrzés
2/4 anonim válasza:
Oltasd be magad, hülyegyerek.
Májusban az USA-ban a covidban elhunytak 99.2%-a (kb. 18 ezer ember) volt oltatlan😘
3/4 A kérdező kommentje:
Miért hülyegyerekezel, ha nem tudod az okát, hogy miért nem vagyok beoltva?
2021. júl. 2. 01:36
4/4 anonim válasza:
2# nem vagyok oltásellenes csak az olyan oltás nácikat nem bírom mint amilyen te is vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!