Hogyan lehetne Milanoban Budapestre (esetleg Becsbe) jutni valami szarazfoldi uton?
Figyelt kérdés
Repulni nem akarunk, neztem egy iranyu autokolcsonzest, de nem talaltam olyan szolgaltatot, aminel ez megoldhato
Vonat sincs se pestre, se becsbe.
2021. jan. 26. 14:12
1/8 A kérdező kommentje:
Milanobol :)
2021. jan. 26. 14:12
4/8 anonim válasza:
Milánó-Velence-Ljubljana-Budapest vagy Milánó-Velence-Bécs-Budapest útvonalon vonattal.
Vagy ha ráértek, csináljátok utánam a Milánó-Bergamo-Brescia-Verona-Mestre-Trieszt-Opicina-Bled-Jesenice-Ljubljana-Budapest túrát vonattal, elég jó helyek :)
5/8 anonim válasza:
Milánóból Bécsbe közvetlen vonat van. NightJet 235.
Milano Centrale 21:10
Wien HBf 8:52
Itt felszállsz a következő RailJet vonatra és alig 3 óra múlva Budapesten vagy.
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos most nincs, sem a trenitalia sem az obb nem ad ki talalatot
2021. jan. 27. 17:22
7/8 anonim válasza:
Elnézést, igazad van, most nem jár... Nem figyeltem.
8/8 anonim válasza:
Rengeteg Facebookos olasz-magyar csoport van, lépj be, írd ki mikor mennél, ingázók naponta járnak, általában kb 50€-ért be lehet hozzájuk társulni. Én is így mentem haza többször is ráadásul délről 2020ban repülőjáratok hiányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!