Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova költöznétek Európában?

Hova költöznétek Európában?

Figyelt kérdés

Szerintetek hol a legjobb az élet Európában? :)

Életszínvonal, oktatás, egészségügy, de akár időjárás, környezet... stb. tekintetében is.

Mi jelenleg Angliában élünk, szeretjük, de én szeretnék kicsit közelebb költözni otthonhoz :) Így én most leginkább Ausztrián gondolkodom. Ha esetleg az ottani élettel van tapasztalatotok kérlek írjátok meg, én még csak nyaralni voltam :)

De a fő kérdés valójában az, hogy nektek mi az álomországotok Európában és miért? :)

2021. jún. 23. 20:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Norvégia,Dánia,Finnország vagy Lengyelország. Mindegyik szimpatikus nekem és az ottani időjárás számomra tökèletes.
2021. jún. 25. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Finnországba
2021. jún. 26. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én Svájcba.

Nekem bejött a mentalitás és a táj.

Esetleg a Skandináv országokba mert utálom a meleget, ellenben imádom a hideget, és ott is szép a táj.

Nekem a vidéki Anglia is tetszik.

2021. jún. 26. 16:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Svájcban élek már 5. éve, és bár a munkakeresés nehéz, ha váltani kell, meg a nyelvet sem érted :D, nekem nagyno bejön.

Oké, szívem szerint olyan helyen élnék, ahol majdnem egész évben nyári időjárás van, de ez van :D

2021. jún. 27. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalként gondolkodtam, hogy ki kellene költözni, és melyik országba, de aztán sok tényező alapján azt vontam le, hogy a lehető legjobb megoldás, ha itthon maradok.
2021. júl. 13. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!