Bécs vagy Graz? Melyik városba költöznétek a kettő közül? Olyanok válaszát nem kérem, akik egyiket se választanák.
Alapvetően Bécs gondolom nem okkal a legélhetőbb város már egy étvizede, viszont ebből kifolyólag nagyon sokan akarnak odaköltözni, így viszonylag nagy a munkanélküliség is, habár kétségkívül több a lehetőség, mint Grazban.
Grazba viszont nyilvánvalóan kevesebben költöznek, de minden bizonnyal a munka is kevesebb. Fizetések kapcsán nem vagyok képben, hogy mekkorák a különbségek az egyes osztrák tartományok között.
Egyáltalán nem lennék benne biztos, hogy Bécsben nagyobb a munkanélküliség.
Igazából, ha egy pörgő nagyvárosba vágysz, akkor Bécs, ha egy nyugisabb, kisebbet, akkor Graz.
Én éltem Bécsben, nem szerettem. Grazban viszont imádtam lenni, a kulturális élet, elsősorban a komolyzenei koncertek miatt.
A foglalkozásom miatt bármelyik városban élhetek (számítógéppel, itthonról dolgozom), de Grazt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!